Otto: 'Bolje da smo ispali u kuhoboju, nego da smo izgubili u finalu'
RTL

NIŠTA OD TETOVAŽE

Otto: 'Bolje da smo ispali u kuhoboju, nego da smo izgubili u finalu'

Favoriti kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u četvrtak su se zauvijek oprostili od 321-trga.

Već od prvog dana Nikolina i Otto istaknuli su se svojim jelima i receptima. Mnogi natjecatelji složili su se kako su mislili da će upravo oni pobijediti u showu. Međutim, pad koncentracije i motivacije dogodio im se u najgorem trenutku. Svaki dan su briljirali svojim jelima, a onda su zadnji, finalni tjedan pomalo posustali te su ih u zadnjem kuhoboju mlade arhitektice iz Splita nadjačale s deset bodova prednosti.

No, prisjetimo se njihovog sudjelovanja u showu. Mladi par bio je u vezi samo šest mjeseci kad su odlučili prijaviti se u show. Oboje su veliki gurmani i kulinarski entuzijasti koji vole zajedno kuhati pa su se zato odlučili prijaviti u ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’. Prvi dan istaknuli su se u gomili, a svakim danom sve više su oduševljavali žiri. Kroz show imali su više uspona nego padova. Prvu jedinicu dodijelio im je Ivan Pažanin, a samo nekoliko dana poslije Nikolina i Otto uspjeli su nadmašiti sami sebe te su po prvi puta dobili tri desetke, i to od Pažanina, Mateje i Jankovića.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Visokim ocjenama zavrijedili su odlazak na maleni odmor te su bili pošteđeni kuhanja, a prvi put s kuhobojem susreli su se tek pred finalni tjedan u kojemu su kulinarske vještine odmjerili s Loretom i Ivanom.„Kad se sjetim prvih recepata koje smo pisali na početku showa, i sada ovih u polufinalu, vidi se znatno veći pomak i to je bitno“, komentirao je Otto. Osim što su stekli puno iskustva i znanja, mladi ljubavni par bolje se uzajamno upoznao.

„Nikolina i ja nikada prije showa nismo kuhali zajedno cijele jelovnike, tako da nismo znali kako se tko ponaša u kuhinji. Nisam imao pojma koliko znamo kuhati sve dok nismo zajedno počeli istraživati i tražiti ideje. Na setu showa smo se još i dodatno upoznali, pokazao nam je drugu stranu naše veze“, izjavio je Otto dok je Nikolina rekla kako je ostala ugodno iznenađena jer je mislila kako Otto ima puno manje znanja iz kulinarstva.Mladi par već je započeo svoju kulinarsku karijeru, i to u restoranu kod vrhunskog kuhara Ivana Pažanina.

„Kako je show odmicao i išao prema svome kraju, tako su nam počele pristizati i brojne poslovne ponude. Čuli smo se i sa chefom Pažaninom, nakon čega nas je on pozvao u svoj tim, u jednu posebnu priču kakve još do sada nije bilo. Odluka je odmah pala. Sada se polako uhodavamo sa Splitom“, komentirala je Nikolina.

Finalnu epizodu kulinarskog showa pogledajte u ponedjeljak, 4. lipnja s početkom u 20:10 na RTL-u!