Ostani doma

Večeras u 20:10!

U finalu stari problemi – kod jednih s organizacijom, a kod drugih sa živcima!

Posljednji kulinarski duel 6. sezone showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ otkrit će koji će par kući odnijeti novčanu nagradu, kuhinju i titulu najboljeg para kuhara-amatera: splitske arhitektice sa zagrebačkom adresom ili umirovljene sestrične iz Sv. Ivana Zeline?

Sve je spremno za finalni kuhoboj! Dok se članovi žirija pripremaju za „posljednju večeru“ nakon koje će donijeti odluku o pobjednicama 6. sezone popularnog RTL-ovog kulinarskog showa, na 321-trg stižu gosti. Bivši natjecatelji te prijatelji i obitelj finalistica imat će čast kušati jelovnike koje su pripremile „stare puce“ Ružica i Barica te „kraljice kuhoboja“ Andreja i Barbara.

Za pripremu vrlo zahtjevnih i maštovitih jelovnika od čak šest sljedova, finalni parovi imat će samo 120 minuta. Gledatelju se dva sata mogu činiti i previše, no kada ste u finalu i kada kuhate za 20-ak ljudi, vrijeme vam je najgori neprijatelj – uvijek igra protiv vas!

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Finalisticama će vrijeme prebrzo curiti te tako stvarati toliko nepotreban pritisak. Ružica će se ponovno htjeti upustiti u nemoguću misiju i napraviti sva jela sama. Članica žirija, Mateja Domitrović Sabo, pokušat će je odgovoriti od toga, savjetujući je da dio tereta prebaci na opušteniju sestričnu Baricu. Ali, Ružica je tvrd orah!

„Kad sam se sjetila što sve trebam raditi, nastao mi je kaos u glavi. Treba rasporediti koja će što, moramo se dogovoriti! Joooj, Barek, prespora si!“, govori Ružica koja ne zna koji bi tanjur prvo odradila, dok kod Barice, dvije radne jedinice dalje, sve ide laganini.

„Ružica je meni šef, to sam joj rekla i prvi dan! Ja samo slušam kaj ona naređuje! I to je to, takav je dogovor!“, odgovara Barica dok istovremeno polagano miješa sastojke za desert. Ništa manje stresno nije niti na drugoj strani seta. Andreju i Barbaru također muči stara boljka.

„Kroz cijeli show smo imale problema s organizacijom i svaki put bismo same sebi obećale da ćemo se popraviti. Uspjele smo za polufinale i bile smo presretne… Jer, ako možemo u polufinalu, onda nam u finalu to neće biti problem jer imamo više vremena i radimo na tri radne jedinice. Zdrava logika i zdrav razum nalaže da će sve biti kako treba. Ali nije tako…“, kažu Andrea i Barbara.

Za pobjedu svaki tanjur mora biti savršen jer čak i najmanja pogreška može biti kobna. Iskustvo protiv mladosti? Tko je novi najbolji kuharsko-amaterski par showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ otkriva finalna epizoda, večeras u 20:10 na RTL-u!