'Čestitamo curama! Mlade su i zaslužile su pobjedu!'
RTL

RUŽICA I BARICA

'Čestitamo curama! Mlade su i zaslužile su pobjedu!'

Ružica Šoštar i Barica Bistrički, simpatične sestrične iz Svetog Ivana Zeline, dogurale su do samog finala.

Vesele Prigorke, ujedno i najstarije natjecateljice showa, sinoć su odmjerile snage s mladim arhitekticama iz Splita. Nijanse su bile te koje su presudile pa je tako titula najboljeg amaterskog para pripala Andrei i Barbari, koje su tijekom showa pokazale najveći napredak.

„Drago nam je što su pobijedile mlade cure. Nažalost, sitnice su presudile, ali kad bi' imale priliku nešto promijeniti, sigurno ne bi' ništa mijenjale“, komentirale su Ružica i Barica.Već na samom početku Prigorke su pokazale da su, unatoč godinama, jako poletne u kuhinji te da se, osim u tradicionalnom, odlično snalaze u modernom kulinarstvu, pogotovo Ružica. Prva desetka dodijeljena im je od Ivana Pažanina, a do kraja showa skupile su ih više od dvadeset.

„Iskreno ću vam priznati da se nikad nismo ljutile kad su komentari žirija bili negativni. Znala sam da su niske ocjene bile zasluženo niske i one su mi bile zapravo motivacija da se više posvetim kuhanju“, otkrila je Ružica.

Međutim, najviše im je bitna njihova obitelj i njihove reakcije. Ružicu je došao podržati suprug, dok je Barica imala podršku kćeri i sina.„Moja obitelj je ponosna na mene. Tek sad u finalnoj emisiji vidjeli su kako sve to izgleda iza kamera. Sin me je upitao: 'Mama pa kako si ti to sve izdržala? Divimo ti se!'“, komentirala je Barica i dodala kako je kroz ovaj show puno toga naučila, a najviše od svega stekla je brzinu pa tako sad kod kuće ručak pripremi jako brzo.

„Ovaj show pamtit ću po lijepom iskustvu i ugodnoj atmosferi. Svaki dan je bio poseban. Stekla sam puno prijatelja. Često se čujem s Andreom, ona je jako draga cura i drago mi je zbog nje i Barbare. Osim toga, ja sam si ispunila želju, dokazala sam da mogu i da znam. A kad bi' mogla, prijavila bi' se ponovno“, dodala je za kraj Ružica.

Reci što misliš!