Ostani doma
Tomislav Špiček:
RTL

Od 21. listopada

Tomislav Špiček: "Izgledamo kao sretna obitelj u kojoj je Ivan sin na kojeg Željka i ja pazimo"

Najiskusniji član žirija kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' otkriva da mu je jako drago što se u žiri vraća njegova kolegica iz prve sezone - Željka Klemenčić!

„Željku volim kao osobu, jako se dobro poznajemo i nadopunjavamo u emisiji, imamo slična razmišljanja i dosta dobro poznajemo kontinentalnu, ali i dalmatinsku kuhinju. S njom je užitak raditi, a još kad se pridruži i Pažanin, izgledamo kao sretna obitelj u kojoj je Ivan sin kojeg nas dvoje pazimo“, priznaje Tomislav Špiček koji i ove sezone planira biti oštar, ali pošten.

„Nikad u showu nisam nastupao s namjerom da nekom budem simpatičan. Pred kamerama sam onakav kakav sam i inače. Znači, iskren i neposredan. Nemam, kako bi moji doma rekli, dlake na jeziku. Iako, ne smatram se najstrožim članom žirija jer i Ivan i Željka točno znaju što očekuju od kandidata pa u skladu s time i komentiraju njihova jela, ali ponekad moram malo strože reagirati kad vidim nepravilnosti kod kuhanja", kaže poznati hrvatski kuhar koji smatra da će gledatelji u sedmoj sezoni moći upoznati vrlo dobre amaterske kuhare, ali priznaje da ga na setu najviše naljuti kad kandidati ne poslušaju njegov savjet.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Svakoga bi to razljutilo. Kažem im jednu stvar jednom pa onda ponovim, treći put kad govorim jedno te isto već sam samom sebi dosadan, a četvrti put sam i ljutit. Znam da to nije namjerno, da ljudi od uzbuđenja i treme pred televizijskim kamerama zaborave što im je rečeno. Ali, s druge strane, ovo je i edukativna emisija, svi smo tu da nekaj novo naučimo, pa i zbog toga ne možemo sjediti na ušima“, objasnio je Špiček koji slobodne dane izvan seta voli provoditi u prirodi s obitelji u Jablanovcu.

Tomislava Špičeka, zajedno s Ivanom Pažaninom i Željkom Klemenčić u žiriju, ne propustite pogledati u novoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', koji s prikazivanjem počinje od 21. listopada u 21:15 sati! 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!