Ostani doma
321Peci / Novosti
Tea Mamut: 'Restoran s 3 zvjezdice je kao da radiš u vojsci'!

KUHALA JE ZA SVJETSKE FACE

Tea Mamut: 'Restoran s 3 zvjezdice je kao da radiš u vojsci'!

Članica žirija našeg showa 321 Peci u intervjuu za Radio Sarajevo ispričala je svoje doživljaje iz jedne od najpoznatijih kuhinja na svijetu.

Tein kulinarski san započeo je od mladih nogu ali se ispunio odlaskom na prestižnu akademiju Culinary Institute of America. „Jednom je bila emisija na RTL-u o toj prestižnoj akademiji i znala sam da je to mjesto za mene.  Pet mjeseci  kasnije moj san se ostvario.“, ispričala je Tea u radijskom eteru.

Nakon toga uslijedili su razni restorani pa i oni s tri Michelin zvjezdice - „Najveći izazov je bilo uopće raditi u tom vrhunskom restoranu jer je to zaista kao u vojsci. Moram priznati da je malo falilo da odustanem ali srećom imala sam čvrstu volju i želju i uspjela sam odraditi tu godinu dana. Radila sam za Natalie Portman u dva navrata - naravno nervoza je bila velika - zatim za Kate Hudson, Jimmyja Fallona i Michaela Douglasa“.

 

Sneak peak... � #rtlhrvatska #tridvajedanpeci #tvshow #filming #baking #production #set #tv #pastrychef

Fotografiju objavljuje Tea Mamut (@teamamut) Stu 30, 2016 u 11:37 PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, Tea se odlučila vratiti u svoju Hrvatsku gdje je izgradila zavidnu karijeru. Uskoro je imate priliku gledati i u 321 Peci na našem programu – pratite nas i dalje!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!