Ostani doma
Blago nama
Skupocjena slika ili pneumatska bušilica: Što je idealan vjenčani poklon za 'uglađenog' Glavinu i njegovu fatalnu Ivanku?
RTL

SVADBENA ZVONA

Skupocjena slika ili pneumatska bušilica: Što je idealan vjenčani poklon za 'uglađenog' Glavinu i njegovu fatalnu Ivanku?

Došao je dan Ivankina i Glavinina vjenčanja, a Pavići i Juhići ponovno su u problemima…

Glavina moli Borisa da mu bude vjenčani kum, a Ivanka odabire prijateljicu Tamaru. Budući da su Pavići do grla u kreditima, a Juhići novac nikad nemaju, odlučuju kupiti jedan, zajednički poklon – no kako pronaći zlatnu sredinu?

Ana Borisovo kumstvo vidi kao potvrdu odlaska u Bruxelles pa želi očarati Glavinu skupom i originalnom slikom talentiranog mladog umjetnika, a Jadranko i Tamara više su za neku ''praktičnu'' varijantu pa žele kupiti pneumatsku bušilicu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U isto vrijeme, Martin je dobio angažman u ženskom časopisu 'Zdenka' i mora napisati ljubavni roman, a u tome mu pomaže romantičar Drago, što se pokaže vrlo uspješnom suradnjom!

Jesu li Pavići i Juhići pronašli idealan poklon i kako zvuči Dragina fatalna ljubavna priča s radnjom smještenom u skladište, doznajte već večeras od 20 sati u novoj epizodi 'Blago nama'.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!