Ostani doma
Omiljena serija 'Blago nama' od 29. studenoga vraća se na RTL, a Juhići se, pogađate, vraćaju 'kući'!
RTL

NOVA SEZONA

Omiljena serija 'Blago nama' od 29. studenoga vraća se na RTL, a Juhići se, pogađate, vraćaju 'kući'!

Druga sezona RTL-ove humoristične serije 'Blago nama' na rasporedu je već sljedeći tjedan, od ponedjeljka do petka u 20.15 sati, a glumci i autori ponosno najavljuju – nove epizode još su zabavnije, duhovitije, ali i aktualnije!

Sadašnji događaji prikazani na humorističan način, svakodnevni problemi i situacije koje su svi barem jednom doživjeli, poput generacijskih razlika, obiteljskih nesuglasica, prvih ljubavi i bračnih zavrzlama, ali i činjenica da svatko u svom životu ima barem jednog Jadranka, Dragu, Tamaru, Anu, Borisa ili Glavinu, glavni su razlozi zbog kojih je brojnim gledateljima srcu toliko prirasla najzabavnija televizijska obitelj u Hrvata.

Svoje zadovoljstvo povratkom na ekrane stoga nimalo ne krije fantastična glumačka ekipa RTL-ove serije 'Blago nama', predvođena Enisom Bešlagićem, Žarkom Radićem, Hristinom Popović, Tarom Rosandić, Filipom Križanom, Zlatanom Zuhićem i Miranom Kurspahićem, dok već provjereni tandem, scenaristi Mirna Miličić i Vlado Bulić, s nestrpljenjem čekaju pokazati gledateljima u kakve su sve urnebesne zaplete ovaj put ''uvalili'' svoje likove, a sve u režiji Gorana Rukavine.

Još duhovitiji i aktualniji

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Nakon što su na kraju prve sezone Tamara i Jadranko 'protjerani' iz Borisove i Anine kuće, zatičemo ih u akciji povratka koja će, naravno, poći po krivu, ali će ipak polučiti za njih pozitivan rezultat – Ana i Boris primit će ih natrag, tako da se likovi opet vraćaju na početne postavke – svi skupa pod istim krovom. I sve je spremno da se cirkus nastavi!“ otkriva samo djelić zapleta Vlado Bulić.

'Blago nama' prošle je godine bila prva hrvatska serija koja je tematizirala aktualne događaje kao što su potres i pandemija, a u novim epizodama, dodaje, nastavljaju u istom tonu.

„To je jedna od ključnih, a nama i najdražih karakteristika serija, to bavljanje aktualnim (političkim) temama – tu su korupcija, odnos Vlade i Ureda predsjednika, nova vlast u Zagrebu, USKOK, SOA, društvene mreže, nove tehnologije... Što da kažem, selidba tema iz vijesti u homoristične serije omiljen nam je sport!“

„Mislim da smo napravili još bolju, dinamičniju, duhovitiju i aktualniju sezonu. Likovi su sjeli publici, zavoljeli su ih i mi smo zavoljeli te likove, tako da ih sada još lakše igramo“, njegove riječi potvrđuje i Enis Bešlagić, koji u seriji igra Jadranka.

„Zabavit ćete se! Baš me veseli vidjeti epizode koje su složili naši sjajni pisci, a što se tiče Ane, njoj je, kao i dosad, jedini cilj preživjeti sve što joj život, tj. Juhići bace pod noge prije nego što se dočepa Bruxellesa! Presretna sam, kao i ostatak ekipe ispred i iza kamere, što u ovo izazovno vrijeme možemo pružiti gledateljima odmor od napetosti“, dodaje i Tara Rosandić.

'Ja taj set zovem rajski vrt'

Nije tajna da je uigrana glumačka ekipa kliknula na prvu pa se obiteljska atmosfera i dobro raspoloženje na setu nastavilo i na snimanju druge sezone koje od svibnja traje u zagrebačkom Jadran filmu, a u takvim okolnostima, ističu glumci, motivacije za rad ne nedostaje.

„Ja taj set zovem rajski vrt, mislim da to dovoljno govori! Sad smo još i prisniji nakon toliko vremena provedenog zajedno, stvarno sve funkcionira odlično. Glumačka ekipa je jednostavno najbolja na svijetu i čovjek se među njima odlično osjeća. Dakle, ja kad idem na snimanje, ja kao da idem na neku obiteljsku proslavu“, ističe Zlatan Zuhrić Zuhra, popularni Glavina.

U snimanju beskrajno uživa i najstariji član glumačke postave i ''dobri duh seta'', kako ga često nazivaju mlađi kolege koji svaki dan iznova od njega uče – legendarni Žarko Radić.

„Čitava ekipa serije izuzetno je zadovoljna i sretna što ima priliku raditi na drugoj sezoni ove serije koja je ostavila izuzetan dojam kod velikog broja naše drage publike. Imali smo odlične reakcije gledatelja na prvu sezonu i to je čitavoj ekipi najveća moguća nagrada. Uvjeren sam da će nova sezona biti još uspješnija jer su nam pisci podarili bezbroj komičnih životnih situacija u kojima smo mi glumci uživali igrajući ih, tako da sam siguran da će i gledatelji uživati u njima“, zaključuje Radić.

Kako će izgledati povratak Jadranka i Tamare, je li za Anu i Borisa Bruxelles zauvijek izgubljen i u kakve će se sve komične situacije upetljati omiljeni likovi, gledatelji će doznati već 29. studenoga, od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u, u novoj sezoni serije 'Blago nama'.

  • Blago nama

    humoristična serija - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!