Ostani doma
Serija 'Blago nama' odlazi na kratku pauzu, a uz omiljenu TV obitelj smijemo se opet nakon Europskog rukometnog prvenstva!
RTL

VRAĆAJU SE UBRZO!

Serija 'Blago nama' odlazi na kratku pauzu, a uz omiljenu TV obitelj smijemo se opet nakon Europskog rukometnog prvenstva!

RTL tijekom siječnja trese rukometna groznica, ali ne brinite - vaša omiljena serija 'Blago nama' ubrzo se vraća na male ekrane!

Početak godine na RTL-u već je više od deset godina rezerviran za vrhunski rukomet, a ove je godine tijekom siječnja na rasporedu Europsko rukometno prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj. Osim prijenosa više od 50 utakmica, sve zanimljivosti vezane uz prvenstvo gledatelji će moći pratiti i u posebnoj studijskoj emisiji 'Vrijeme je za rukomet!', ali i na našoj platformi PLAY te na portalu RTL.HR.

Zbog rukometne euforije koja je ponovno zavladala Lijepom Našom i užarila tisuće navijača, popularna RTL-ova serija 'Blago nama' odlazi na pauzu te se sljedeća dva tjedan neće emitirati. Do kraja siječnja brojni gledatelji uživat će u napetim rukometnim dvobojima i vrhunskoj igri naših Kauboja, a nove zgode Juhića i Pavića, bračne zavrzlame, probleme u Vladi i urnebesno zamršene obiteljske odnose moći ćemo pratiti u novim epizodama već od ponedjeljka, 31. siječnja!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!