Ostani doma

likovi serije 'blago nama'

Upoznajte Dragu: štedljivi umirovljenik i preponosni otac, kojemu su trn u oku njegovi zetovi

''U moje vrijeme sve je bilo bolje'' – rečenica je koja savršeno opisuje Dragu, tvrdoglavog i štedljivog umirovljenika, vječno spremnog na analiziranje stanja u državi, a posebice na prigovaranje članovima svoje obitelji, kojeg će u novoj seriji 'Blago nama' utjeloviti legendarni Žarko Radić.

Drago je radni vijek proveo kao poslovođa u skladištu tvornice žarulja zbog čega misli da se razumije u struju, ali i ostale poslove u kući. Dane provodi uredno skupljajući kupone iz novina i prateći cijene kako bi za vrijeme akcija kuću mogao napuniti litrama ulja, kilama brašna i tonama mesa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kćeri Ana i Tamara sve su mu u životu. Ponosi se načinom na koji ih je odgojio i prema njima se postavlja pretjerano zaštitnički, no drži da su njihove najveće životne pogreške odabiri muževa, odnosno njegovi zetovi. Tamarinog Jadranka smatra propalicom koji bi, da nije njega, živio na ulici, dok Aninom Borisu zamjera pretjeranu političku ambiciju i moderan način života - zašto čovjeku treba jacuzzi u vrtu i zašto mu kćer i unuka želi odvesti u Bruxelles! No kad stvari krenu po zlu, rado će drugima zaprijetiti sposobnim zetom koji radi u Vladi.

Kako će se simpatični Drago nositi sa svim problemima koji će ga snaći i hoće li pronaći zajednički jezik sa svojim zetovima, gledatelji će doznati u seriji ''Blago nama'' koja uskoro kreće na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!