Ostani doma
Na setu RTL-ove serije „Blago nama“ Enis Bešlagić glavni je zabavljač, ali najveći miljenik je njegov desetomjesečni kolega Petar

Uskoro na RTL-u!

Na setu RTL-ove serije „Blago nama“ Enis Bešlagić glavni je zabavljač, ali najveći miljenik je njegov desetomjesečni kolega Petar

Na setu nove RTL-ove humoristične serije „Blago nama“ vlada idilična obiteljska atmosfera, upotpunjena dobrim odnosima i nezaobilaznim salvama smijeha - upravo suprotno od onoga što čeka likove u seriji!

Naime, oni žive kao obitelj, ali razlike među njima rezultiraju svađama, nesuglasicama ili u najmanju ruku nelagodnim situacijama. Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić i Zlatan Zuhrić Zuhra dio su glumačke postave serije „Blago nama“ koja se uskoro počinje prikazivati na RTL-u!

Glavni „krivac“ za zbijanje šala na setu je Enis Bešlagić zbog čijih dosjetki kolege glumci često ne mogu odigrati ozbiljnu scenu pa se uz valjanje od smijeha scene moraju ponavljati i po nekoliko puta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hristina Popović tako kaže da zbog svog televizijskog supruga Enisa često ima upalu mišića od smijeha, a za vrckave dosjetke zadužen je i Žarko Radić.

Blago nama, serija

„Atmosfera među nama je odlična! Možda smo na početku snimanja imali i neku malu tremu, ali to je vrlo brzo nestalo. Neki od nas još nisu nikad radili skupa i to su onda uvijek vrlo zanimljive situacije. Imao sam priliku surađivati s Enisom Bešlagićem i Filipom Križanom u kazalištu. S Kristinom i Tarom nisam radio, ali su fantastične glumice. Glumačka ekipa je savršena i baš s pažnjom birana, a pisci su prva liga!“ zadovoljno će Radić.

Filipu Križanu serija „Blago nama“ je prva takva vrsta serije koju snima za televiziju.

„Ekipa je sjajna! Kako dani idu, tako smo i mi sve uigraniji. Enis je definitivno najveći zabavljač, uvijek raspoložen. Kad nam energija svima malo padne, on preuzima“, komentira Filip. A Enis pak kaže kako je njegov lik Jadranko definitivno onaj tip osobe koji u današnjem društvu najbolje prolazi, no o čemu se točno radi gledatelji će tek vidjeti.

„U svaki svoj lik nastojim ugraditi malo sebe jer se inače dogodi da vam publika ne vjeruje. Ne bih baš rekao da smo slični, ali dao sam mu neku svoju crtu“, kaže Enis.

U pauzama od snimanja ekipa provodi vrijeme u glumačkim prostorijama gdje se pripremaju za nadolazeće scene, a poseban miljenik na setu je desetomjesečni Petar koji igra Ivana, Anina (Tara Rosandić) i Borisova (Filip Križan) sina. Svi ga maze i paze, brinu se da je sit i naspavan, a on im uzvraća time što je već sad pravi mali glumac – naime, scene u kojima igra ponavljaju se jako malo.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!