Ostani doma
Blago nama / Novosti
Enis Bešlagić, Tara Rosandić i Filip Križan otkrivaju detalje nove serije: 'Blago nama uskoro na RTL-u!'

NOVA SERIJA

Enis Bešlagić, Tara Rosandić i Filip Križan otkrivaju detalje nove serije: 'Blago nama uskoro na RTL-u!'

Dok s nestrpljenjem očekujemo prve epizode serije 'Blago nama', društvene mreže naših glumaca otkrivaju neke zanimljive detalje sa seta

Omiljeni televizijski glumac Enis Bešlagić prije nekoliko dana na svom je Instagram profilu podijelio objavu sa službene stranice RTL-ove nove serije 'Blago nama' u kojoj glumi s poznatim glumačkim imenima iz regije.

Enis je u svom stilu napisao i status pored objave: 'BLAGO NAMA uskoro na RTL-u'. A da je glumačka ekipa uistinu 'kliknula' na prvu, dokazuju i status te fotografija glumice Tare Rosandić na kojoj je s osmijehom pozirala s kolegom Filipom Križanom. "Kako ti je na setu? 200/10", napisala je simpatična glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Rosandić (@taritabrando) Ožu 10, 2020 u 10:54 PDT

Podsjetimo, glavne uloge u seriji igraju ponajbolja glumačka regionalna imena: Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić i Zlatan Zuhrić Zuhra, dok radnju serije potpisuju Mirna Miličić, Vlado Bulić te Goran Rukavina, koji je ujedno i redatelj serije.

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog bračnog para, spletom okolnosti nenadano se useljava njezina sestra sa cijelom svojom obitelji, ali i njihov otac. Generacijski sraz popraćen i različitim životnim ambicijama dovodi do raznih zabavnih i smiješnih situacija u kojima se može pronaći baš svatko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blago nama (@blago_nama) Ožu 3, 2020 u 7:43 PST

A o kakvoj se sjajnoj seriji radi, gledatelji će moći vidjeti uskoro na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!