Ostani doma
Nepozvani upali u dom mladog bračnog para uz povike 'Blago nama!'

INCIDENT U ZAGREBAČKOM KVARTU

Nepozvani upali u dom mladog bračnog para uz povike 'Blago nama!'

U luksuznom kvartu u istočnom dijelu Zagreba jučer se odvijala prava drama...

Nezaposlena frizerka Tamara (35) i njezin snalažljivi suprug Jadranko (38), sa sinom Lukasom i Tamarinim ocem, umirovljenikom Dragom nepozvani su upali u dom Tamarine sestre, čistunke Ane i njezina ambicioznog supruga Borisa, s očitom namjerom da ondje i ostanu. Noseći teške kofere i vreće pune stvari bez kojih ne mogu, bježali su pred poplavom koja je njihovom ''sitnom neopreznošću'' u potpunosti uništila stan u kojem žive.

Ugledavši modernu arhitekturu, kuću katnicu i prostrano dvorište s jacuzzijem, okruženje koje i priliči ambicioznom službeniku na visokoj poziciji, njihova tužna sudbina odjednom im se više nije činila toliko teškom pa su Jadranko i Tamara gotovo u isti glas povikali: ''Blago nama!''

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šokirani Ana i Boris nisu se ni snašli, a novi su se gosti već udomaćili, zauzevši kauč, televizor i hladnjak, posve narušavajući njihov zen i savršeno posložene police bez zrnca prašine.

Epilog ovog incidenta tek ćemo doznati, i to već ove jeseni kad je na RTL-u zakazano suđenje publike koja će pokušati procijeniti tko je u pravu i što se sve može dogoditi kad se na jednom mjestu nađu različite generacije i ličnosti koji pritom i različito doživljavaju istu situaciju. Kad se tomu doda i činjenica da su svi ti karakteri zapravo članovi jedne obitelji pa si dozvole dati više oduška no što se očekuje, jedino zagarantiran jest – smijeh do suza.

Akteri ovog događaja, ponajbolja glumačka regionalna imena: Enis Bešlagić, Žarko Radić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan i Zlatan Zuhrić Zuhra, s vama su ove jeseni na RTL-u, u novoj humorističnoj seriji ''Blago nama''.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!