Ostani doma

Brak na prvu - upoznajte kandidate

Dejan Vukobratović: Romantični Slavonac odlučio je bećarske večeri zamijeniti životom udvoje

"Brak na prvu" gledajte od 16. ožujka u 20 sati!

Bećar romantičnog srca. Tako bi se najjednostavnije i najtočnije mogao opisati 39-godišnji Našičanin Dejan Vukobratović, koji se za potragu za idealnom partnericom na televiziji prijavio spontano, surfajući internetom u trenutku dok se oporavljao oD operacije kralježnice.

Dejan gotovo cijeli život živi sam, nakon razvoda roditelja uglavnom se brinuo sam za sebe. O sebi kaže da je tvrdoglav, da previše voli ljude, sport te da nije običan ni u kojem pogledu. Priznaje i da je ponekad nagao te nestrpljiv, ali i da voli razgovarati s ljudima, što vjeruje da je ključ svake zdrave veze.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebno mjesto u njegovu životu ima nećakinja kojoj tepa da je princeza, a za svoju životnu kraljicu poželio bi iskrenu, opuštenu damu. Imao je vezu koja je trajala devet godina, a nakon prekida, koji se dogodio prije više od tri godine, nije imao ozbiljniju romansu. Ne bi mogao podnijeti da mu je supruga ljubomorna i zatvorenog uma.

Ljubitelj je nogometa koji je igrao 25 godina, ali je nakon ozljede koljena morao prestati s tim pa sad uživa u planinarenju i biciklizmu.  

"Brak na prvu" gledajte od 16. ožujka u 20 sati!

Reci što misliš!