Ostani doma
Adam Kromer je nepopravljivi romantik avanturističkog duha: Dosta je samoće, želim 'Brak na prvu'
RTL

Brak na prvu - upoznajte kandidate

Adam Kromer je nepopravljivi romantik avanturističkog duha: Dosta je samoće, želim 'Brak na prvu'

"Brak na prvu" gledajte od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Adam Kromer (33) je do sada vodio miran i povučen život, no odlučio je živjeti punim plućima pa se prijavio u show „Brak na prvu“ kako bi unio promjene u svoj život i izašao iz vlastite sigurne zone.

Adam je skroman, tih, nježan i pozitivan muškarac dobrog srca koji traži pravu ljubav jer se bez nje osjeća jako usamljeno. Vjeruje da se prava ljubav može dogoditi na nepredvidivim mjestima i onda kada se najmanje nadamo, a teži obostranoj i bezuvjetnoj ljubavi jer zna da on to može pružiti svojoj partnerici. Za svoje bližnje dao bi apsolutno sve, a njegova buduća supruga od Adama može očekivati pregršt romantike i prekrasnih iznenađenja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj 32-godišnjak radi kao poslovođa u obiteljskoj vinariji u Zmajevcu pokraj Osijeka, obožava sportske aktivnosti poput planinarenja i šetnje po prirodi. U naizgled mirnoj osobi nalazi se veliki avanturistički duh koji pokušava nahraniti čestim putovanjima u nepoznato. Iako je jako vezan za svoju obitelj i rodni kraj, Adam je zbog ljubavi spreman na sve - pa čak se i preseliti na drugi kraj zemlje!

Novi show "Brak na prvu" pratite od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!