Ostani doma
Nikolina Tutić se nada kako je u showu 'Brak na prvu' čeka njezin savršeni gospodin!
RTL

Brak na prvu - upoznajte kandidate

Nikolina Tutić se nada kako je u showu 'Brak na prvu' čeka njezin savršeni gospodin!

"Brak na prvu" gledajte od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Nikolina Tutić (31) je veoma izbirljiva kada je riječ o muškarcima, ona traži zanimljivu kombinaciju - zločestog momka meka srca te se nada kako će baš takvog upoznati na vlastitom vjenčanju!

Nikolina je gledateljima poznata zbog sudjelovanja u RTL-ovu showu „Gospodin Savršeni“, a kako ondje nije uspjela pronaći onog pravog, odlučila je biti dio sociološkog eksperimenta „Brak na prvu“ i dati ljubavi u showu još jednu priliku. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Voli humoristične dečke, visoke, dobro građene, koji drže do sebe te želi da njezin partner bude avanturist s kojim joj nikada neće biti dosadno. Od veze traži romantiku i spontanost, uzajamno razumijevanje i potporu u dobrim i lošim danima. Smatra kako je ponekad za pravu ljubav dovoljan jedan pogled, no do sada nije imala sreće u ozbiljnim vezama pa se nada da će ovaj show to promijeniti.

Radi kao konobarica, a najviše voli izlaziti s prijateljima, ići u teretanu i crtati te smatra da se u njoj krije pravi mali umjetnik. Društvena je, duhovita, spontana i hrabra osoba koja voli pomagati drugima, a ne voli nepravdu i svađe. Iako trenutno uživa u životu, nedostaje joj osoba s kojom može podijeliti svoju ludost i, naravno, ljubav.

Novi show "Brak na prvu" pratite od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!