Ostani doma

BRAK NA PRVU

Andrea Golubić: 'Ne volim živjeti u zoni komfora i zato je ovaj show pravi potez za mene'

Andrea Golubić dolazi iz Zagreba i ima 39 godina, vrlo je fokusirana i ambiciozna te priznaje da zbog posla nije imala vremena za ljubav, a sad je to odlučila promijeniti.

Andrea je završila pravni fakultet, no ubrzo je shvatila da je previše kreativna za taj posao. Prije tri godine preselila se u Prag, gdje je radila kao ravnateljica muzeja, a započela je i novi projekt koji bi povezao Hrvatsku i Češku. Iza sebe ima vezu koja je trajala dvanaest godina, no puknula je jer su ona i partner išli različitim smjerovima.

Iako joj je trebalo neko vrijeme da se izliječi od slomljenog srca, kaže da prošlost mora ostati u prošlosti i da sada želi živjeti u sadašnjosti. Voljela bi zasnovati obitelj i imati djecu te upoznati ostvarenog i uspješnog partnera jer ima osjećaj kako se muškarci boje njezina uspjeha i ambicije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad razmišlja o idealnom partneru, ističe da mora poštovati žene, biti dobro obrazovan, odgojen i imati smisla za humor. Treba biti spreman raditi na sebi i biti netko tko će je voditi kroz život, baš kao i ona njega. Ako joj se partner ne bude svidio na prvi pogled, spremna mu je dati priliku. 'Brak na prvu' doživljava kao izazov i kroz show želi bolje upoznati sebe. Ne voli predugo živjeti u zoni komfora i zato misli da je ovaj show pravi potez za nju.

Drugu sezonu popularnog showa 'Brak na prvu' gledajte uskoro na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!