Ostani doma

BRAK NA PRVU

Marinko Plazibat: Na vjenčanje će pozvati bivšu suprugu i od buduće partnerice očekuje da ima razumijevanja za njihovo prijateljstvo

Marinko Plazibat ima 63 godine i dolazi iz Zagreba, po zanimanju je elektrotehničar, a bavi se komunikacijskim sustavima. Iza sebe ima brak od 20 godina, no još je uvijek u potrazi za srodnom dušom te vjeruje ekspertima iz emisije 'Brak na prvu'.

Marinko je marljiv, empatičan i pravi džentlmen koji nikad nije izgubio vjeru u ljubav, unatoč tome što je već pet godina sam. U dobrom je odnosu s bivšom suprugom, a razveli su se zato što im se brak pretvorio u prijateljstvo. Nada se da će njegova buduća supruga moći razumjeti to prijateljstvo te jedva čekati upoznati partnericu koju će stručni tim za njega odabrati.

Priznaje da je trenutačno vrlo usamljen, a nedostatak ljubavne veze nadoknađuje prekovremenim radnim satima. Zbog toga bi mu bilo jako drago da mu buduća partnerica odvrati misli s posla i privuče ga sebi. Izgled mu je važan, no nema tip žene koja ga privlači zato što mu je ipak najvažnija osobnost. Želi imati jednostavno vjenčanje, a pozivnicu će poslati i bivšoj ženi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugu sezonu popularnog showa 'Brak na prvu' gledajte uskoro na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.