Ostani doma

BRAK NA PRVU

Sanela Novljaković: 'Romantična sam i volim se maziti'

Sanela Novljaković ima 38 godina, dolazi iz Zagreba i bavi se ugostiteljstvom. Dosad je imala četiri ozbiljne veze, no još nije pronašla svoju srodnu dušu koja bi je čvrsto zagrlila na kraju dana.

Sanela je vječita romantičarka te vrlo emotivna i pažljiva osoba koja je spremna prepustiti se vrtlogu osjećaja i proživjeti avanturu zvanu 'Brak na prvu'. Nada se da će na kraju emisije izaći zaljubljena i sretno udana, a voli kad se muškarci brinu za sebe, imaju svoj stil i bave se sportom. Oči i osmijeh su prvo što primjećuje na suprotnom spolu, ali važno joj je i ono što nose u srcu. Mnogi joj kažu da je previše izbirljiva, ali smatra da zna što zaslužuje pa se ne želi zadovoljiti manjim.

Kad joj se netko sviđa, želi provoditi što više vremena s njim i zna se boriti za ljubav. Romantična je i voli se maziti, a idealan kraj dana joj je topli zagrljaj s voljenom osobom. Želi djecu i obitelj, no ne bi imala ništa protiv da njezin partner ima djecu iz prethodnih veza. Dosad je mnogo puta bila povrijeđena i razočarana u ljubav, no spremna je okrenuti novu stranicu svog ljubavnog romana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugu sezonu popularnog showa 'Brak na prvu' gledajte uskoro na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!