Ostani doma

Brak na prvu

Edin Bešić: 'Usamljen sam u stanu, volio bih da je netko ondje sa mnom…'

Edin Bešić dolazi iz Bihaća u Bosni i Hercegovini, ima 33 godine. Prije je vjerovao u srodne duše, no odustao je od tog vjerovanja nakon teškog prekida.

Edin radi kao savjetnik u jednoj automobilskoj kući, trenira borilačke sportove te je nedavno osvojio treće mjesto na državnom natjecanju. Iza sebe ima jednu ozbiljnu vezu za koju je vjerovao da će trajati zauvijek, uložio je puno truda i emocija, a onda je sve stalo. Razočaran u ljubav priznaje da više ne vjeruje u srodne duše, ali ipak ostavlja tračak nade da se njegovo trenutačno mišljenje promijeni.

Jednom kad se zaljubi, u potpunosti se prepusti te svaki dan daje do znanja partnerici koliko mu je važna i koliko je voli. Zbog toga mu je važno da njegova buduća supruga bude emocionalno zrela i spremna za ozbiljnu vezu. Voli jednostavne i iskrene osobe, a odbijaju ga arogantne i histerične djevojke. Ističe kako je u posljednje vrijeme jako usamljen, pogotovo otkad se preselio u novi stan, gdje živi s mačkom, no volio bi da je još netko ondje s njim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugu sezonu popularnog showa 'Brak na prvu' gledajte uskoro na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!