Ostani doma

Brak na prvu

Jasmin Čaušević: 'Privlače me uspješne žene, a ne starlete koje će se zaletjeti u biznismena'

Jasmin Čaušević ima 40 godina i dolazi iz Gračanice u Bosni i Hercegovini, no živi u Hrvatskoj, gdje radi kao ugostitelj. Nikad nije živio sa ženom, ali priznaje kako je sad spreman za taj izazov pa se zato odlučio na sudjelovanje u showu 'Brak na prvu'.

Jasmin je počeo voditi restoran kad je imao samo 18 godina, a sad je vlasnik kafića u Makarskoj. Kako ističe, zbog svog poslovnog uspjeha volio bi pronaći uspješnu ženu, a ne neku starletu koja će se 'zaletjeti' u biznismena. Za sebe kaže da je romantičan i da nije igrač. Dobro zna što želi i vrlo je društvena osoba koja voli biti okružena prijateljima.

Ne voli sukobe, a kad bi imao partnericu koja se voli svađati i zanovijetati - jednostavno bi to ignorirao. Izgled partnerice mu je važan, ali i godine buduće supruge jer bi volio mlađu ženu s kojom može osnovati obitelj. Smatra kako su žene zrelije od muškaraca, ali vjeruje kako se i on može uozbiljiti ako se stvarno dogodi ljubav u eksperimentu. Nikada nije živio sa ženom i misli da je spreman na taj izazov.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugu sezonu popularnog showa 'Brak na prvu' gledajte uskoro na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!