Ostani doma
Kristijan Milanović: 'Ne bojim se što ću se oženiti osobom koju ne poznajem, možda baš tako upoznam savršenu osobu za sebe'
RTL

Brak na prvu

Kristijan Milanović: 'Ne bojim se što ću se oženiti osobom koju ne poznajem, možda baš tako upoznam savršenu osobu za sebe'

Kristijan ima 25 godina i dolazi iz Tučepa. Smatra se ambicioznim, no pomalo naivnim, te priznaje kako se lako zaljubljuje.

Kristijan je po zanimanju kiropraktičar, kondicijski trener te nutricionist. Za sebe kaže da je pomalo neobičan zbog svog originalnog imidža. Obožava sport i putovanja, a smatra se jednostavnom, iskrenom i emotivnom osobom te takve osobine traži i u svojoj partnerici.

"Ne bojim se što ću se oženiti osobom koju ne poznajem, to će biti jedno novo iskustvo, a možda baš tako upoznam savršenu osobu za sebe", iskreno će Kristijan. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Traži ženu koja je iskrena i jednostavna, a najviše ga odbijaju arogancija i nepristojnost. Više voli plavuše, no kaže kako boja kose nije odlučujći faktor. 

Kristijan se smatra ambicioznim, no pomalo naivnim, te priznaje kako se lako zaljubljuje, a iako mu godine nisu važne, smatra kako ima više zajedničkoga sa ženama starijima od sebe. 

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!