Ostani doma
VIDEO: Ovo su najdramatičniji i najromantičniji trenuci proteklog tjedna u showu 'Brak na prvu'
RTL

Drama vs. romantika

VIDEO: Ovo su najdramatičniji i najromantičniji trenuci proteklog tjedna u showu 'Brak na prvu'

U proteklom tjednu showa 'Brak na prvu' parovi su se bolje upoznali, što je kod nekih rezultiralo žestokim svađama, a drugi su se grlili i ljubili. Tko se najviše svađao, a tko ljubio - pogledajte u pregledu tjedna!

U prvom tjednu velikog sociološkog eksperimenta zvanog 'Brak na prvu' gotovo je  sve bilo u duhu ljubavi i romantike - održala su se vjenčanja, pa prvi ples, dogodili se prvi poljupci i prva bračna noć... U drugom tjednu showa parove je dočekala nova faza - odlazak na medeni mjesec. Prekrasne i romantične vile smještene u Istri i Dalmaciji probudile su emocije u kandidatima, koji su se polako počeli otvarati i opuštati. Za neke je to značilo da njihov odnos ide u boljem smjeru, a drugima medeni mjesec uopće nije bio sladak, već - papren!

No krenimo prvo s dobrom vijestima - tko se najviše ljubio ovog tjedna! 

Gordana i Dejan

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Par koji je kliknuo od trenutka kada su se ugledali svakako su Gordana Marelli i Dejan Vukobratović. Njihova romantika nastavila se i na medenom mjesecu te su oboje zadovoljni u kojem se smjeru razvija njihova veza, a poljupce su davno prestali brojiti...

Nadia i Luka

Drugi par u koji se polaže najviše nade su Nadia Amić i Luka Budak, a Lukino priznanje da se jako zaljubio u svoju suprugu, omekšalo je Nadijino srce, koja mu se napokon otvorila i nagradila ga dugo očekivanim poljupcem! 

Gordana i Milan

A poljupce na medenom mjesecu dobio je i Milan Tokić, i to čak dva, ali samo u obraz jer Gordana Gašparić Vrbljanin želi da se odnos odvija polako i sigurno. No Milan je jako bio zadovoljan i poljupcima u obraz!

Nakon dobrih vijesti, slijede one loše. Na bračnim putovanjima nije sve bilo med i mlijeko, neki se jednostavno nisu uspjeli pomiriti s različitostima, što je dovelo do nesuglasica i prvih svađa. 

A tko se svađao ovog tjedna?

Lidija i Alen

Lidija Stević i Alen Topić naizgled su djelovali kao skladan par, koji zaista ima puno sličnosti. No imaju i puno različitnosti koje jednostavno nisu mogli zanemariti i na površinu su izašle one najgore osobine. Lidija je pričljiva i glasna te nije htjela partnera koji je smiruje, što Alen često radi i tu dolazi do problema. Njihove žestoke svađe će gledatelji pamtiti još dugo.

Valentina i Marinko

Valentina Hržić voli se šaliti i često to radi na račun svog supruga, ali Marinko Matejak šalu ne shvati uvijek, već je doživi kao podbadanje ili pametovanje.

Gordana i Milan

Gordana je prvo zamjerila Milanu što je malo neuredan, a onda mu je zamjerila i to što traži ženu idealnih proporcija pa ga je prozvala zbog njegovog izgleda i težine. Milanu nije bilo drago što čuje...

Nove ljubavne zaplete ovih parova pratite u showu 'Brak na prvu' od ponedjeljka do četvrtka u 20.35 na RTL-u!

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2020.

Reci što misliš!