Ostani doma
Jesu li muškarci puno više zagrizli da im brak uspije od njihovih partnerica?
RTL

Toplo-hladni odnosi

Jesu li muškarci puno više zagrizli da im brak uspije od njihovih partnerica?

Da bi neki odnos uspio, potrebno je dvoje ljudi. No što kada se samo jedno od njih trudi?

U emisiji „Brak na prvu“ šest parova pokušava se bolje upoznati ne bi li produbili svoj odnos i razvili ljubavnu priču. Dojam koji se stječe jest da su u prvim epizodama dečki pokazali puno više interesa nego djevojke.

Gordana i Dejan jedini su par koji je od starta kliknuo i Dejan se nije ustručavao još na vjenčanju priznati da mu se Gordana jako svidjela pa su neprestano izmjenjivali poljupce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za razliku od njih, Nikolina je svog partnera Adama opisala kao mekušca dok je on o njoj imao riječi hvale te se nastavio truditi oko odnosa iako često nailazi na hladan tuš. Tako je tijekom medenog mjeseca izjavio kako se njihov odnos popravlja i da im samo treba vremena dok je ona kategorički odbila priznati ikakvu simpatiju prema njemu.

I Luka je bio jako nestrpljiv oko boljeg upoznavanja svoje partnerice Nadije pa je nakon vjenčanja izjavio kako jedva čeka ostati nasamo s  njom, dok je ona u startu odbijala bilo kakvu prisnost. Tek su se na medenome mjesecu prvi put poljubili, a u međuvremenu joj je Luka priznao da se jako zaljubio u nju.

Nije puno drugačija priča ni kod Milana koji ne skriva simpatije prema Gordani, a i ona postaje sve mekša prema njemu pa je otkrila da je divan muškarac koji se prema njoj odnosi s poštovanjem.

Kod Marinka i Valentine vlada toplo-hladan odnos. On u početku nije skrivao da mu je Valentina atraktivna i kako ima baš sve karakteristike koje želi kod žene dok mu je ona bez ustručavanja rekla da je njihov odnos prijateljski i kako bi za razvijanje nečeg većeg Marinko trebao prestati biti djetinjast i nervozan.

Što se, pak, Lidije i Alena tiče, sasvim je jasno kako bi se za promjenu tog odnosa trebalo dogoditi čudo. Unatoč svim riječima koje mu je Lidija uputila, Alen kaže da mu se njegova supruga jako sviđa.

Hoće li se u sljedećem tjednu dogoditi neke promjene, pratite od ponedjeljka do petka u 20:35 na RTL-u!

Reci što misliš!