Ostani doma
Nakon vjenčanja, medenog mjeseca i zajedničkog života parove čeka teška odluka - hoće li ostati zajedno?
RTL

Sve faze eksperimenta

Nakon vjenčanja, medenog mjeseca i zajedničkog života parove čeka teška odluka - hoće li ostati zajedno?

Show 'Brak na prvu' zapravo je svojevrsni sociološki eksperiment u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna na vlastitom vjenčanju. Na taj hrabar potez odlučili su se kandidati prve sezone hrvatske inačice, a nakon vjenčanja i medenog mjeseca pred parovima je izazov zajedničkog bračnog života.

Dvanaest romantika odlučilo je svoj ljubavni život predati u ruke stručnog tima, koji ih je potom spojio s najadekvatnijim partnerom. Psiholog Boris Blažinić, spisateljica Ingrid Divković i Ita Štefanek, vlasnica agencije za upoznavanje i spajanje parova kroz niz testova i analiza spojili su šest parova.

Gordana M. i Dejan, Gordana G.V. i Milan, Lidija i Alen, Nikolina i Adam, Nadia i Luka te Valentina i Marinko vjenčali su se pred kamerama i zaplovili u brak s nepoznatom osobom. Nakon vesele svadbe, mladenci su krenuli na prvo bračno putovanje, tj. medeni mjesec, koji je za neke bio vrlo romantičan, dok su se kod nekih pojavile prve trzavice. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poslije medenog mjeseca parovi su se vratili u Zagreb, gdje su se uselili u njihove nove domove kako bi započela nova faza ekserimenta - zajednički život. Njihov zajednički život će pokazati jesu li oni zaista stvoreni jedno za drugo, mogu li izdržati zajedno 24 sata dnevno te hoće li biti dovoljno otvoreni da prihvate tuđe vrline, ali i mane. Nakon što određeni period prožive zajedno, slijedi nova faza eksperimenta - parovi provode neko vrijeme odvojeni kako bi razmislili o svemu što im se u proteklih tjedana događalo.

Cijeli period ekserimenta ukupno traje 6 tjedana, nakon čega dolazi red na veliku završnicu i zaključak eksperimenta u vidu konačne odluke - hoće li nastaviti živjeti zajedno ili je njihovom braku došao kraj.

A kako će se parovi snaći u zajedničkom životu - pogledajte u nadolazećim epizodama showa 'Brak na prvu' od ponedjeljka do četvrtka u 20:35 sati na RTL-u!

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2020.

Reci što misliš!