Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Luka razveselio pratitelje: 'Volio bih s vama podijeliti jednu dobru vijest...'
Instagram/Luka Budak

Čestitamo!

Luka razveselio pratitelje: 'Volio bih s vama podijeliti jednu dobru vijest...'

Sudionik showa 'Brak na prvu' objavio je sretnu vijest na Instagramu te dobio brojne čestitke pratitelja

Luka Budak prije malo više od mjesec dana objavio je da je dobio otkaz, a sada je razveselio pratitelje na društvenim mrežama objavom kako je pronašao novi posao.

"Dame i gospodo, volio bih s vama podijeliti jednu dobru vijest od mnogih u zadnje vrijeme. Ta jedna od mnogih je da sam dobio posao!
Ovim putem bih htio zahvaliti svima vama u studiju i režiji, Hugu i Hugolini i svima koji me znaju. Nadam se da ste sretni i zadovoljni jer kreće na bolje!" napisao je Luka, a pratitelji su mu čestitali u komentarima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9) on May 6, 2020 at 9:37am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Luka je posao izgubio krajem ožujka zbog smanjenja obima posla zbog pandemije koronavirusa. Tada je objavio kako ipak neće gubiti nadu, iako je gubitak posla bio samo još jedan problem koji ga je snašao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9) on Mar 26, 2020 at 9:17am PDT

"Dvije su opcije: plakati zbog svega, potresa u kojem je stradala moja kuća, koronavirusa koja nas je zatvorila i kao trešnja na vrhu šlaga ostadoh bez posla. Ili uzeti to vrijeme samoizolacije i urediti svoj životopis i istaknuti bitno i ukloniti nebitno. Težak dan je za mene no kako se kaže 'poslije kiše/snijega dolazi sunce'", napisao je tada Luka, a sada se pokazalo kako je njegov pozitivan stav nagrađen. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!