Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Lidija o mislima: 'Misli imaju veću moć što ih više vrtim u glavi...'
Instagram/Lidija Stević

'Brak na prvu'

Lidija o mislima: 'Misli imaju veću moć što ih više vrtim u glavi...'

Lidija je ostala upamćena po svom britkom jeziku, a sada je poznata po inspirativnim citatima koje dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama

Lidija Stević, profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca, svakodnevno na svom Instagramu dijeli duboke inspirativne citate sa svojim pratiteljima. Ovoga im je puta objasnila svoje misli.

"Moje misli ispisuju moje unutarnje stanje i to svaki dan iznova. Zato trebam paziti kakvim se mislim okupiram, i to jako paziti. Teške i olovne misli svaki će moj dan obojati u crno, ali tako neće nestati, baš suprotno. Misli imaju veću moć što ih više vrtim u glavi, a kad prestanem o ružnim stvarima misliti, one nestanu i kao da tih pojava nema oko mene, mada su tu, samo što me se ne tiču, jer ih ne mogu promijeniti i nemaju veze sa mnom pa je bolje da o takvim temama ni ne razmišljam. Zar ne?" napisala je Lidija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Honestlyli ®️ (@honestlyli) on May 15, 2020 at 3:19am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slažete li se s njom?

Podsjetimo, Lidija je u showu bila u braku s Alenom Topićem, no njih dvoje nisu uspjeli stvoriti skladan odnos. Nakon sociološkog eksperimenta nisu ostali bliski. 
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!