Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Luka na Instagramu otvorio srce i otkrio koliko mu je stalo do Ingrid: 'Sve te vodilo k meni...'
Instagram/Luka Budak

Citirao Arsena

Luka na Instagramu otvorio srce i otkrio koliko mu je stalo do Ingrid: 'Sve te vodilo k meni...'

Luka je romantičnom objavom dao do znanja koliko mu Ingrid znači

Nakon što su Luka Budak i Ingrid Divković otkrili javnosti da su par, Luka je na Instagramu objavio poruku kojom je dao do znanja koliko mu je stalo do spisateljice s kojom se upoznao tijekom snimanja showa 'Brak na prvu'. 

"Sve te vodilo k meni, iz daljine, iz mraka... Sve te vodilo k meni, već od prvih koraka... mada ništa nisi rekla, ja sam znao, ja sam znao, iz tih kretnji i porijekla: Sve je isto, sve je "kao". Sve te vodilo k meni, sve što rode samoće, mala primorska mjesta, isti pisci i ploče... kad te baci kao lađu noćni val do moga praga, nije bilo teško znati da mi moraš biti draga, da mi moraš biti draga...
Sve te vodilo k meni, tvoje oči i usta, Tvoje ljubavi mrtve, moja loša iskustva... Mi smo bili na početku istim vinom opijeni, I kad si išla krivim putem - sve te vodilo k meni, sve te vodilo k meni...", citirao je Luka stihove slavnog Arsena Dedića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9) on May 16, 2020 at 3:44am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

On je, kaže, potpuno zaokupljen s Ingrid, od prve kave.

"Nakon kave u Zagrebu nisam mogao vjerovati u postojanje jedne takve osobe. Količina topline i dobrote koja iz nje zrači jednostavno mi je zaokupila misli do dana današnjeg", rekao je Luka u ekskluzivnom intervjuu za RTL.HR. 

EKSKLUZIVNO: Ingrid Divković i Luka Budak: 'Ovo nismo sanjali ni u najluđim snovima!'

Njihova neobična ljubavna priča započela je nakon snimanja, kada su Luka, koji je u showu bio u braku s Nadijom Amić, i Ingrid, koja je bila jedna od eksperata, uz Borisa Blažinića i Itu Štefanek, sjeli na prijateljsku kavu na kojoj su shvatili da se savršeno razumiju. 

"Luki me privukla nevjerojatna ljudska toplina, inteligencija i nesvakidašnja životna energija. On je zaista jedan od onih ljudi na koje, kada ih upoznate, ne možete ostati ravnodušni", rekla je Ingrid. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!