Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Spisateljica Ingrid otkrila što najviše voli u svom poslu: 'Možeš riječima ponovno sagraditi ono što oni rukama sruše...'
Instagram/Ingrid Divković

Ekspertica za ljubav

Spisateljica Ingrid otkrila što najviše voli u svom poslu: 'Možeš riječima ponovno sagraditi ono što oni rukama sruše...'

Ingrid se vraća starom, normalnom životu, ali s Lukom uz sebe

Ingrid Divković privukla je pozornost javnosti pojavivši se u prvoj sezoni showa 'Brak na prvu' kao jedna od eksperata. Uz Itu Štefanek i Borisa Blažinića spisateljica je vodila sudionike kroz sociološki eksperiment te im svojim savjetima i podrškom pomagala da u izvuku najbolje iz brakova s potpunim neznancima s kojima su se pristali vjenčati.

Ljubav su u showu pronašli Gordana Vrbljanin Gašparić i Milan Tokić, ali i Adam Kromer i Gordana Marelli, koji su bili u brakovima s posve drugim ljudima. No ljubav ne pita i dođe onda kada joj se ne nadamo, a to se na kraju dogodilo i samoj Ingrid. Ona je na prijateljskoj kavi s Lukom Budakom, jednim od kandidata iz showa, shvatila kako imaju mnogo toga zajedničkoga i njihov odnos se uskoro pretvorio u ljubavnu vezu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9) on May 16, 2020 at 3:44am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ingrid je sada sretno zaljubljena, a usrećuje je i što se stvari nakon pandemije koronavirusa polako vraćaju na mjesto. 

"Jedna od ljepota piščeva života jest ta da možeš živjeti u sobi gole emocije umjesto u kući zdravog razuma, i da možeš riječima ponovno sagraditi ono što oni rukama sruše", napisala je Ingrid te najavila promocije svojih knjiga, čime je razveselila pratitelje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by � � � � � � � (@ingrid_divkovic) on May 20, 2020 at 5:44am PDT

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!