Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Top 5 trenutaka na ceremonijama: Neugodna suočavanja, pečeno pile i pipkanje iza ugašenih kamera
RTL

Bilo je svega

Top 5 trenutaka na ceremonijama: Neugodna suočavanja, pečeno pile i pipkanje iza ugašenih kamera

Show 'Brak na prvu' privukao je veliku pozornost gledatelja, a osim što su s nestrpljenjem gledali drame parova iza zatvorenih vrata, bilo je zanimljivo i pred ekspertima...

U hrvatskoj inačici popularnog svjetskog showa eksperti su Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković. Kandidatima su pokušavali pomoći u individualnim razgovorima, ali i na zajedničkim okupljanima pa se tako na ceremonijama moglo čuti svega.

Donosimo top 5 trenutaka s ceremonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

5. Lukine muke po piletu

Da jedno pečeno pile može stvoriti toliko problema u vezi, rijetki bi mogli zamisliti. No kada to pile postane sinonim svih problema koje Nadia i Luka imaju, stvari postanu puno jasnije.

4. Što to Milan želi kad se kamere ugase?

Gordana i Milan su par koji se jako dobro slaže, ali ne prelaze crtu prijateljstva. No to što je ne prelaze, ne znači da Milan nije pokušao. A da je vrckav kad se kamere ugase, otkrila je Gordana pred ekspertima.

3. Nikolina suočena s pitanjem je li bacila oko na drugoga

U laži su kratke noge, a ako tu laž zabilježi i kamera, teško da možete tvrditi da nešto niste rekli. Tako se Nikolina motala oko Luke, što su eksperti vidjeli na kameri, a kad su je pitali je li možda bacila oko na nekog tko nije njezin muž Adam, nastala je pomalo neugodna situacija.

2. Goga želi otići. Ali Dejan ne želi

Jedno je od pravila showa da ako oba partnera žele napustiti eksperiment, mogu to napraviti. No ako jedan partner želi ostati, a drugi otići - par ostaje. Nije se gotovo nitko začudio kad je Gordana poslije ljubavnog brodoloma napisala da želi otići. No neugoda je nastala kad je Dejan rekao da želi ostati. I ostali su - ali ne zadugo.

1. Lidija i Alen - konačan kraj

Svađe, pa još malo svađe i još malo svađe… Ničega drugog u braku Lidije i Alena nije bilo (ili je potpuno palo u drugi plan), pa je bilo jasno da neće izgurati do kraja showa. Pred ekspertima su se posvađali, što više nikog nije čudilo, ali je Lidijino čitanje pisma u kojem je još jednom napisala sve što misli o svom sad već bivšem suprugu - iznenadilo ostale kandidate.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!