Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Lidija iz 'Braka na prvu' ima dečka: 'Te večeri smo bili na kavi. I stvari su se nizale jedna za drugom...'
Instagram/Lidija Stević

Kako romantično

Lidija iz 'Braka na prvu' ima dečka: 'Te večeri smo bili na kavi. I stvari su se nizale jedna za drugom...'

Lidija je na Instagramu otkrila da je pronašla dečka, te opisala kako ga je upoznala

Lidija Stević u showu 'Brak na prvu' pokušala je pronaći ljubav s Alenom Topićem, no to nije uspjelo. Štoviše, njih su se dvoje samo svađali i međusobno provocirali, zbog čega je Lidija odlučila napustiti show prije finala. Najviše joj je smetalo što je Alen nije razumio već ju je čitavo vrijeme smirivao i stišavao, a davno je shvatila da ne želi takvog muškarca. 

Sada je, čini se, pronašla onog pravog. Na Instagramu je objavila kratku priču o upoznavanju svog novog dečka te razveselila svoje pratitelje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prije nekoliko dana bila sam u šetnji s Mini na našem uobičajnom mjestu. Tamo je bio muškarac koji je isto šetao svog psa. Bio je visok, tamnokos i mršav, u Adidas hudici. Imao je predivnu kosu i pametno, zanimljivo lice. Igrao se sa svojim psom. Eto, to je moj tip, pomislila sam. Bože, kako sam prevrtljiva. Još jutros sam mislila da će mi se teško netko svidjeti, a samo par sati kasnije razmišljam o tom nepoznatom muškarcu", opisala je Lidija susret s muškarcem koju ju je oborio s nogu te priznala:

"Što hoću? Hoću priču. Hoću veliku inspirativnu priču o neudanoj, zaposlenoj ženi koja susreće muškarca svojih snova i uda se za njega. Dobije veliki prsten i veliku kuću, dražesnu dječicu i živi sretno do kraja života. Ali priče nisu stvarnost, bez obzira koliko mi to željeli. I to nije strašno."

Otkrila je i da je razgovarala s misterioznim šetačem psa. 

"- Oprosti - rekao je. - Oprosti šte ovo pitam, ali izgledaš mi poznato.
- Poznato? - rekla sam.
- A da, ti si bila u Braku na prvu.
- I u Deset pitanja. - dodala sam smješeći se.

I tako. Nakon toga smo počeli razgovarati. Otkrili smo da nam psi imaju rođendan na gotovo isti datum i da smo oboje trenirali gimnastiku kao mali. Na kraju je rekao:
- Možda nije dovoljno da bi se na tome temeljila veza, ali za početak je dobro. Smijem li te pozvati na kavu?

Te večeri smo bili na kavi. I stvari su se nizale jedna za drugom. Sad jedino mogu reći da su moji prijatelji jako sretni zbog mene, a mama me davi cvjetnim sadnicama.
Ali to je, naravno, druga priča", napisala je Lidija. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!