Ostani doma
Brak na prvu / Novosti

Prisjetite se

VIDEO - Nakit, ruže i doručak u krevet: Najromantičniji trenuci showa 'Brak na prvu'

Sudionici sociološkog eksperimenta u showu 'Brak na prvu' dali su sve od sebe kako bi upoznali svoje supružnike, ali i naučili ponešto o sebi

Da brak nije jednostavan znaju svi, a kako je kada u njega uđeš s potpunim neznancem, zasigurno je još teže. Tu pomažu romantične geste, a njih u showu nije nedostajalo.

Milan je tako nekoliko puta pokazao da je pravi gospodin. Svoju Gordanu obasipao je  znakovima pažnje pa joj je kupio naušnice, poklonio ružu, a kad su išli u šetnju, iznenadio ju je buketom. No nije stao samo na tome: za svoju dragu spreman je i oprati terasu. Ali rano ustati - ipak ne. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Alen prema Lidiji nije baš imao ni prilike biti romantičan, a po Lidijinu mišljenju više je vulgaran. Njegov pokušaj da ostvari fizički kontakt s Lidijom tako je prošao vrlo neslavno. Naime, pozvao ju je da mu se pridruži u kadi, na što je ona rekla da je "zagorio kao rešetka za roštilj od lanjskog prvog maja".

Luka je Nadiji odmah na početku jasno dao do znanja da mu se sviđa pa joj je tako priznao da se zaljubio u nju, što je bilo vrlo romantično. 

Adam je, kao i Milan, vrlo romantičan i voli da se njegova Nikolina osjeća poput princeze. Jutrom je budi doručkom, a odveo ju je i na piknik. Na zajedničkoj večeri parova poklonio joj je zlatnu narukvicu kao uspomenu na njega i show. 

Marinko možda nije čovjek koji kupuje cvijeće, no i on je zapravo vrlo romantičan, ako to prepoznate. Njegova spremnost da ugodi Valentini i zbog nje napravi ono što najviše mrzi - odjene košulju - i više je nego romantična!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!