Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Lidija iz 'Braka na prvu' priznala: 'Bila sam u dvije veze i braku. Nemam sreće'
Instagram/Lidija Stević

ODGOVARALA FANOVIMA

Lidija iz 'Braka na prvu' priznala: 'Bila sam u dvije veze i braku. Nemam sreće'

Dobila je i nekoliko ponuda za izlazak

Nakon sudjelovanja u 'Brak na prvu', Lidija Stević na društvenim mrežama otkrila je kako ima osjećaje prema jednom muškarcu, ali da to zasigurno nije Alen s kojim je bila u showu. Kako bi svojim fanovima odgovorila na sva 'sočna' pitanja koja ih zanimaju, Lidija im je dopustila da joj postavljaju pitanja na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Honestlyli ®️ (@honestlyli) on May 29, 2020 at 1:15pm PDT

Tako je otkrila da s Alenom više uopće nije u kontaktu, ali da i dalje ima njegov broj telefona. Na pitanje pak bi li ponovila opet odlazak u 'Brak na prvu', rekla je kako joj je 'dovoljno izlazaka iz njezine komfor zone'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje je li sad u vezi s nekim, bila je kratka, ali se iz njezinog komentara da naslutiti pozitivan odgovor. "Leptirići su u igri", napisala je te dodala: "Moglo bi se reći da imam nekog tko mi se sviđa, a i ja njemu."

U upitima je dobila i nekoliko ponuda za izlazak s fanovima, ali sve ih je odbila jer, kako im je objasnila, ne poznaje ih. Neke je zanimao i njezin ljubavni život prije 'Braka na prvu', a ona im je otvoreno odgovorila: "Bila sam u dvije veze i braku. Nemam sreću."

Podsjetimo, Lidija je prije nekoliko dana na društvenim mrežama otkrila kako ima novog muškarca u životu. "Prije nekoliko dana bila sam u šetnji s Mini na našem uobičajenom mjestu. Tamo je bio muškarac koji je isto šetao svog psa. Bio je visok, tamnokos i mršav u Adidas hudici. Imao je predivnu kosu i pametno, zanimljivo lice. Igrao se sa svojim psom. Eto, to je moj tip, pomislila sam. Te večeri smo bili na kavi. I stvari su se nizale jedna za drugom. Sad jedino mogu reći da su moji prijatelji jako sretni zbog mene", napisala je tad. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!