Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Ingrid objavila znakovitu poruku: 'Postoje 'prijatelji' koji vam bez po' muke potiho zamjeraju sve što radite...'
Instagram/Ingrid Divković

NA INSTAGRAMU

Ingrid objavila znakovitu poruku: 'Postoje 'prijatelji' koji vam bez po' muke potiho zamjeraju sve što radite...'

Spisateljica je nakon showa završila u vezi s Lukom Budakom, jednim od sudionika sociološkog eksperimenta

Ingrid Divković, spisateljica koja je bila jedna od eksperata u showu 'Brak na prvu', na svom Instagram profilu objavila je znakovitu poruku posvećenu prijateljstvu. 

"Postoje "prijatelji", ljudi koji očekuju da ih zivkate i molite da se vidite, "prijatelji" koji vam bez po' muke potiho zamjeraju sve što radite, pojedinci koji govore "ma lako tebi" ne znajući uopće koliko radite, koliko se borite i trgate, to su isti oni koji su usredotočeni samo na vaš krajnji rezultat i koji kada im ne posvetite dovoljno vremena za njihove vlastite drame i žalopojke okolo pričaju kako ste bahati i sebični. Srećom, postoje i prijatelji, bez navodnika, pravi prijatelji koje viđate rjeđe nego što bi to željeli jer život je nažalost takav, užurban i stresan, i kilometri i prioriteti često vode glavnu riječ, ali su to prijatelji koji bez imalo zadrške razumiju vaše borbe i vaše vrijeme, prijatelji koji ni najmanje ne očekuju da ih neprestano zivkate i moljakate, a vlastitoj se drami i žalopojkama smiju u lice. Takvi prijatelji znaju razumjeti. Vole vas, jer prvenstveno vole sami sebe. Takvi su prijatelji vrijedni, dapače neprocijenjivi su. Oni istinski vide i osjete ono što ovi prvi po redu ali ne i prvi po vrijednosti, mogu samo naslutiti", napisala je književnica koja je nakon showa u vezi s Lukom Budakom, jednim od sudionika sociološkog eksperimenta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mnogi pratitelji složili su se s njezinom izjavom, "Baš lijepo napisano!" i "Baš taok!", samo su neki od njezinih komentara.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!