Ostani doma
Brak na prvu / Novosti
Gdje su danas zvijezde showa 'Brak na prvu'? Adamu i Gordani život se okrenuo naglavačke

Prijavite se

Gdje su danas zvijezde showa 'Brak na prvu'? Adamu i Gordani život se okrenuo naglavačke

Zbog burnih svađa neki su i sami napustili show "Brak na prvu", dok su drugi pronašli srodnu dušu u neočekivanim partnerima.

Bilo je tu ljubavi, prijateljstava, ali i pucanja po šavovima.

Zbog burnih svađa neki su i sami napustili show "Brak na prvu", dok su drugi pronašli srodnu dušu u neočekivanim partnerima. Gordana i Adam danas očekuju rođenje prvog djeteta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pa mogu reć da samom prijavom na taj show mi se život preokrenuo totalno naglavačke", ističe Adam, a Gordana se odmah nadovezuje: "Ne samo tebi, hahaha!"

"Ja sam došao u show što sam i više puta rekao skroz otvoren i nadao sam se da ću upoznat osobu svog života i da će se tu stvoriti ljubav. Znači, došo sam s namjerom da to sve odradim do kraja bez obzira na sve, ali ni u najluđim snovima nisam mislio da će to bit evo druga kandidatkinja."

Među njima je zaiskrilo nakon što je Adam završio putovanje u showu s Nikolinom. Unatoč tome, ona im je zaželjela sreću.

"Vrlo jednostavno, kad se ljudi vole, našli su se i nemam ništa protiv toga. Drago mi je zbog Adama i Goge i idemo dalje, ne znam šta bi drugo komentirala", ističe Nikolina.

Neočekivanu ljubav dočekao je i Luka. Sreću je pronašao s Ingrid Divković, ljubavnom eksperticom showa. O vezi ne govore, no zna se da zajedno uređuju Lukinu kuću, a nagađa se da se Ingrid već doselila iz Rijeke svome dragome.

Nije bilo monotono ni ostalim kandidatima. Osebujna profesorica Lidija sve je vrijeme bila u lošim odnosima s partnerom Alenom. Ali svako zlo za neko dobro. Iako nije pronašla ljubav, nstavila se družiti s kandidatkinjom Nadiom.

"Pa ja bih preporučila drugima prijavu u ovaj show. Doslovno kao neki mali život drugačiji da si proživio u svom životu i koliko god da je sve to show, sve se događa tako stvarno. To su stvarne reakcije, stvarni ljudi. Preporučila bih zato što je jednostavno kao neka katarza pročišćenja osjećaja, doživiš samog sebe u nekom drugom svjetlu."

A pravo prijateljstvo rodilo se između najzrelijih kandidata - Gordane i Milana.

"To poštovanje, to prijateljstvo, ta bliskost, zar to nije ljubav? Spremamo se upisati tečaj plesa, kao što smo rekli u emisiji da ćemo napraviti. Milan ima ritma, Milan je divan, podatan je i tako da ovoga mislim da ćemo se još više družiti i još više zbližiti. 

Zajedno idu na putovanja, u kino i šetnje parkom. Još se niti jednom nisu posvađali iako su na društvenim mrežama Gordani mnogi prigovarali zbog njezinih prodika.

"Mislili su da previše maltretiram Milana da mu ne dam spavati, da mu ne dam jesti ali ne možete svakom objasniti što se događalo iza kamere. Komentar 'vidi babetinu, ne da čovjeku da spava', mislim..."

Komentari ih ne diraju. Zahvalni su sociološkom eksperimentu koji ih je spojio te preporučuju svima sudjelovanje u drugoj sezoni.

"Poručila bih svima koji žele avanturu, neko novo iskustvo, poznanstvo da se prijave ako žele, a sve ostalo je na njima, njihovo mišljenje. I nećete požaliti ako se prijavite", zaključuje Nikolina.

U drugu sezonu showa 'Brak na prvu' prijavite se OVDJE

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!