Ostani doma
Poznata hrvatska spisateljica i autorica bestselera spajat će parove u drugoj sezoni 'Braka na prvu'
RTL

Sanela Kovačević Nelly

Poznata hrvatska spisateljica i autorica bestselera spajat će parove u drugoj sezoni 'Braka na prvu'

Od utorka, 12. listopada u 21.15 sati na RTL-u počinje druga sezona velikog sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' u kojoj će, kao dio stručnog tima, parove spajati i spisateljica te stručnjakinja za muško-ženske odnose Sanela Kovačević Nelly.

Sanela Kovačević Nelly poznata je hrvatska spisateljica, autorica bestselera 'Muškarac u šaci' i 'Muškarac iz snova' te jedna od najtraženijih savjetnica za ljubavne odnose. Talent za pisanje pokazala je već u šestoj godini života kad je napisala prvu zbirku pjesama, no prve ozbiljnije autorske korake napravila je kao tekstopisac u glazbenoj industriji da bi se potom okrenula spisateljskim vodama.

Najveću popularnost Saneli donosi njezina prva knjiga 'Muškarac u šaci', izdana 2015. godine, koja je preko noći postala regionalni hit. Sanela ističe kako je ideja za knjigu nastala sasvim slučajno, kada je njezina najbolja prijateljica razočarana ljubavnim odnosima izjavila da bi trebao postojati priručnik za muškarce. S obzirom na to da se i Nelly ranije susretala s problemom pronalaska kvalitetnog partnera te je provela godine u istraživanju i razumijevanju muško-ženskih odnosa, odlučila je napisati knjigu koja je zapravo svojevrsni priručnik za muškarce namijenjen ženama. Sanelina ideja bila je pomoći svim ženama da na ljubavnom planu postignu ono što žele te olakšaju komunikaciju među spolovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon prvog naslova slijedi još jedna uspješnica - knjiga 'Muškarac iz snova', izdana 2018. godine, u kojoj spisateljica pojašnjava kako od nezainteresiranog muškarca napraviti zaljubljenog muškarca. Knjiga je uskoro postala jedna od najprodavanijih knjiga ženske literature na hrvatskom jeziku te je Nelly zbog uspjeha u rješavanju ljubavnih problema svojih čitateljica postala jedna od najtraženijih ljubavnih savjetnica na našim prostorima.

Osim toga, Sanela od 2019. godine gostuje diljem svijeta kao jedna od najpopularnijih stručnjakinja za ljubavne odnose te renomirani love coach za žene, a uskoro joj izlazi i treća knjiga 'Muškarac u vezi'.

„Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na ljubavnom planu“, tvrdi S. K. Nelly te pojašnjava na koji će način ona utjecati na odabir kandidata u showu 'Brak na prvu' te kako će spajati optimalne parove.

„Moja uloga u eksperimentu 'Brak na prvu' je spojiti kandidate na temelju procjene njihovih osobnosti, karakteristika i životnih vrijednosti te im pomoći u prepoznavanju i izražavanju vlastitih emocija u svrhu ostvarenja kvalitetnog, skladnog partnerskog odnosa. Valja napomenuti da kod spajanja kandidata uzimamo u obzir i njihove želje, kao i zadane kriterije pa uz nastojanje da zadovoljimo određene fizičke preferencije, na temelju rezultata različitih testiranja i naših stručnih procjena, tražimo moguću kompatibilnost. U današnje vrijeme velik broj žena i muškaraca sve teže uspostavlja komunikaciju s potencijalnim partnerom, a moj je cilj olakšati komunikaciju među parovima kako bi svladali izazove koje im donosi zajednički život“, ističe Sanela, koja će odluke donositi suglasno s kolegama ekspertima – doktoricom i magistrom psihoterapije Ivom Stasiow te profesorom psihologije i sudskim vještakom za psihologiju Borisom Blažinićem.

„Iva i Boris su zaista divni, sjajno se slažemo te za njih imam samo riječi hvale, kao i za cijelu produkcijsku ekipu. Iako je rad s ljudima i savjetovanje u domeni muško-ženskih odnosa dio moje svakodnevice, za mene je ovo bio svojevrstan izazov koji sam prihvatila sa zadovoljstvom“, priznaje Kovačević koja se veseli raditi s kandidatima druge sezone te naglašava da su karakteri šaroliki.

„Novi kandidati vrlo su zanimljivi pojedinci, svatko će svojom jedinstvenošću i različitošću dati svoj doprinos ovome jedinstvenom sociološkom eksperimentu. Ono što mogu reći jest da će ova sezona bit će jako zanimljiva, a gledatelji mogu očekivati puno iznenađenja, intenzivnih emocija, nepredvidljivih događanja i raspleta!“ zaključuje Nelly.

Prvu epizodu druge sezone popularnog showa 'Brak na prvu' ne propustite pogledati u utorak, 12. listopada od 21.15 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!