Ostani doma

Veseli mladenci

FOTO - Romantika na morskoj obali: Pogledajte video i fotografije s vjenčanja Andree i Mislava

Andrea i Mislav prvi su koje su spojili eksperti i koji su stali pred oltar u drugoj sezoni showa 'Brak na prvu'

 

Vezana vijest

Brak na prvu, Jasmin
Večeras u 21.15 sati Eksperti spajaju dva nova para, a mladoženja Jasmin je nestrpljiv: 'Izgaram od znatiželje da vidim kako ona izgleda'

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković prvi je par koji je spojio tim stručnjaka koji čine Iva Stasiow, doktorica i magistra psihoterapije; Sanela Kovačević Nelly, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose te Boris Blažinić, prof. psihologije i psihoterapeut.

Pravnica Andrea (38) i 41-godišnji sportski trener Mislav iz Zagreba jako su se dobro zabavili na svom vjenčanju. Nakon mladenkinog dolaska čamcem, koji je oduševio sve prisutne, supružnici su razmijenili zavjete. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vidim da je ona luda ko puška i da će ovo stvarno biti interesantan brak", rekao je oduševljeni Mislav.

Poslije čitanja zavjeta, Andrea je u šali ponudila Mislavu ruku da je poljubi, no na kraju su se ipak poljubili u obraz i zagrlili. 

Vezana vijest

Andrea i Mislav
ŽIVJELI MLADENCI! Andrea i Mislav kliknuli su na prvu, a Gordana nije presretna: 'Nikako nije moj tip. Taksi, vozi me odavde!'

"Andrea je top žena, karijeristica, zabavna je jako... Meni je danas bilo perfektno", rekao je mladoženja, a mladenka je dodala: "Među nama se razvila jedna poletna i vesela energija, a je li to simpatija i u što će se pretvoriti, vidjet ćemo... Tek smo se oženili!"

Pogledajte video i fotografije s vjenčanja!

Vjenčanje Mislava i Andree u showu 'Brak na prvu'

Večeras će se vjenčati dva nova para, a koja i kako će izgledati njihova vjenčanja, ne propustite doznati od 21.15 u novoj epizodi showa 'Brak na prvu'!

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!