Ostani doma

Sve su riješili

Mislav se oženio Andreom zbog oklade? 'Imam osjećaj da je ovdje na silu...'

Andrea je na vjenčanju čula da se Mislav oženio njome zbog oklade s prijateljima, što joj je zasmetalo i zabrinulo je, no kasnije su sve riješili

Iako se sve činilo idilično između Andree i Mislava, na njihovu vjenčanju u showu 'Brak na prvu' dogodilo se nešto zbog čega je odvjetnica posumnjala u iskrenost svog supruga. 

"Nisam sigurna sviđam li mu se ili ne. Imam osjećaj da je ovdje na silu, kao da ne bi htio biti ovdje. Imam taj osjećaj jer je rekao da je ovdje jer je izgubio okladu", priznala je Andrea, koja je tijekom vjenčanja čula da se Mislav oženio njome zbog oklade, što ju je rastužilo, jer je ona u sociološki eksperiment ušla čista srca. Zato je kasnije Mislava tražila da joj sve objasni. 

Vjenčanje Mislava i Andree u showu 'Brak na prvu'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Reci mi sada iskreno, kada smo sami, kako si se prijavio u show?" pitala je otvoreno Andrea Mislava u sobi, želeći shvatiti koja je priča iza oklade spomenute na vjenčanju. 

Vezana vijest

Brak na prvu, Jasmin
Večeras u 21.15 sati Eksperti spajaju dva nova para, a mladoženja Jasmin je nestrpljiv: 'Izgaram od znatiželje da vidim kako ona izgleda'

"Bila je nekakva okladica. Ti to ne možeš, nemaš ti muda za to, ne ideš ti sigurno tamo... To me zezao prijatelj, moj kum. Ja sam se zainatio, prijavio se i došao", rekao je Mislav. 

Andrea je rekla kako nije sigurna je li joj Mislav rekao pravu istinu, no odlučila mu je dati priliku: "Možda mu se to što je izgubio u toj okladi pokaže kao najveći dobitak u životu", zaključila je. 

U večerašnjoj epizodi 'Braka na prvu' vjenčat će se dva nova para - ne propustite to gledati od 21.15 na RTL-u!

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!