Ostani doma

Bila je preizravna

Gordana za RTL.hr iskreno o vjenčanju s Bernardom: 'Inače ne pijem, ali imala sam veliku tremu...'

Gordana je na vjenčanju imala veliku tremu pa se odlučila opustiti šampanjcem, što je imalo kontraefekt.

Vezana vijest

Vjenčanje+Gordane+i+Bernarda+(thumbnail)
Nije oduševljena Gordana se iznenadila kada je vidjela za koga se treba udati: 'Što je to moj budući suprug?! Nikako nije moj tip!'

Gordana Josipović, 45-godišnja konobarica koja se udala u prvoj epizodi nove sezone 'Braka na prvu', na svom je vjenčanju imala veliku tremu, a čak je i priznala da bi najradije pobjegla. A kada je došla na vjenčanje, nije mogla sakriti razočaranje svojim mladoženjom Bernardom Bratovićem, što je vrlo otvoreno komentirala.

"Pomislila sam ne 'vau', nego 'fak'. Što je to moj budući suprug?! Neee", rekla je Gordana bez zadrške te priznala: "Nikako nije moj tip." Kasnije je, nakon što je nasamo razgovarala s kumom, odlučila kako će Bernardu ipak dati šansu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gordana je za RTL.hr otkrila što se zapravo događalo u njenoj glavi na dan vjenčanja, kako se osjećala i što sada misli o svom suprugu. 

"Imala sam tremu pred vjenčanje. Bila sam jako nervozna i uzbuđena. Inače ne pijem ni ne pušim, ali taj dan sam imala veliku tremu i popila sam čašu šampanjca, što je očito bilo previše za mene pa sam bila previše iskrena", rekla je Gordana.

Vezana vijest

Bernard, Gordana, Brak na prvu
ANKETA Eksperti su spojili Gordanu i Bernarda: Što mislite, jesu li njih dvoje dobar spoj?

"Moram priznati da me na prvu jednostavno ništa nije privuklo, ni psihički, a ni fizički. No ipak mi je malo žao što sam bila tako direktna jer mi se čini da Bernard ima jednu od najvrjednijih osobina, a to je iskrenost. Unatoč mojoj reakciji, reagirao je mirno i staloženo. On se pokazao kao pravi džentlmen pa sam mu odlučila dati priliku", rekla je Gordana za RTL.hr. 

Prvog bračnog jutra Bernard se ponio kao pravi gospodin pa je svojoj novopečenoj supruzi skuhao kavu i donio joj doručak u krevet. 

"On je savršen, ja se njemu zapravo divim, izdržava sve. Vidjet ćemo, možda izdrži", zaključila je kroz smijeh Gordana. 

A kako će se razvijati njihov odnos, ne propustite gledati u novim epizodama showa 'Brak na prvu'!

 

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!