Ostani doma

Što se događa?!

Jasmin želi odustati od showa?! 'Povraća mi se, ne mogu! Ovo mi je najveća greška u životu'

Sanela se rasplakala jer je Jasmin napustio vjenčanje

Kod Sanele i Jasmina atmosfera je zbog negativno nastrojenih prijatelja mladoženje bila sve lošija. Kad su mladenci ostali sami, Jasmin je otkrio kako se osjećao neugodno u svojoj koži.

"Vidi se da je cura iskrena i sve super, ali ja sam na drugim valnim duljinama što se tiče ovoga svega i komunikacije s njom", rekao je. "Kad je došla rodbina da bi joj dali beskompromisnu podršku, to mi je napravilo blackout, odmah sam reagirao, ustao i rekao si da idem naći nekoga odgovornog", rekao je mladoženja koji je tražio razgovor s nekim iz produkcije, a mladenka i uzvanici još nisu bili svjesni drame koju je proživljavao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja nisam za ovo. Nisam ovo nikako ovako zamišljao. Trebao sam skinuti bubicu odmah kad sam nju vidio. Pojavila se žena koja ima 38 godina, na zalasku svog života. Čekao sam taj klik, no umjesto klika, dogodio se antiklik", rekao je i nastavio: "Nije ovo za mene, vjeruj, ne mogu se eksponirati ovako, na ovaj način, s njom. Neću njene emocije, ne želim je zavlačiti, što da radim? Što da joj na silu govorim da je okej? Ne stoji mi se kraj nje, kako ne shvaćaš? Ne mogu izdržati, ne mogu… povraća mi se, ne mogu. Ne mogu se naviknuti, niti želim.

Shvati, znači, napustio sam posao radi ovog. Totalno sam imao pogrešnu percepciju o ovom projektu. Od prvog dana, osjećam se loše. Nije ovo za mene. Shvati, nema između mene i nje, ne mogu ti opisati koliko mi je to degutantno, koliko sam radi nje. Zato što sam vidio da je cura došla, zato što je dobra osoba. Vidim da ona jadna, ono sve, priželjkuje, još ja budala… I bilo mi je glupo da te odmah zovnem u WC i kažem nije ovo za mene. Fulao sam, ovo mi je najveća greška u životu."

U to vrijeme Sanela je sjedila sama za stolom. "Ništa mi nije rekao, samo se ustao i otišao. Odjednom skužimo da muža nema, da je nestao“, rekla je, a njezin brat dodao: „Gledala je u nevjerici, sve se raspalo. Sve o čemu je maštala, nadala se, u jednom trenutku on je to sve srušio".

Sanel i kuma potom su joj priopćili da se mladoženja povukao kako bi se smirio. Valjda je tek sad shvatio da je ovo sve za ozbiljno", rekao je Sanel, a mladenka je bila u šoku. „Ne znam bih li plakala ili se smijala, ne mogu vjerovati!“ rekla je, a njezin brat zaključio: "Znam da ćemo ja i ona večeras plakati."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!