Ostani doma
Parovi odlaze na medeni mjesec, a Anu dočekao hladan tuš: 'Već se jednom ženio i u dobrim je odnosima s bivšom ženom'
RTL

Večeras u 21.15 sati

Parovi odlaze na medeni mjesec, a Anu dočekao hladan tuš: 'Već se jednom ženio i u dobrim je odnosima s bivšom ženom'

U današnjoj epizodi 'Braka na prvu' doznat će se hoće li se Erna udati za Edina, kako će Ana reagirati na Marinkovu bivšu ženu te kako će proteći prva bračna putovanja i medeni mjesec novih supružnika.

Vezana vijest

Sanela i Jasmin
BURAN DAN Gordani se Bernard ipak sviđa, a Jasmin nije spreman za brak: 'Nije ovo za mene, ne želim je zavlačiti'

U prošloj epizodi gledatelji su upoznali dva nova para – Anu i Marinka te Ernu i Edina. Anu je na vjenčanju dočekao hladan tuš kad je shvatila da među uzvanicima sjedi Marinkova bivša supruga Vesna.

„Doznala sam da se već jednom ženio i da je u dobrim odnosima s bivšom ženom. Nadam se da neće od negdje doletjeti kakav metak i jedva čekam vidjeti ostatak naše avanture“, kaže Ana koja je zbog ljubavi u show stigla čak iz SAD-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge strane, Edin će pred „oltarom“ nestrpljivo čekati svoju buduću suprugu Ernu te je pomalo nervozan, baš kao i ona: „Uzbuđena sam i jedva ga čekam vidjeti i da što prije počne vjenčanje!“

Uz dva vjenčanja, gledatelji će danas pratiti i prva bračna putovanja jer će se Andrea i Mislav, Sanela i Jasmin, Gordana i Bernard te Kristina i Tomislav zaputiti na medeni mjesec.

Može li romantična večera i zalazak sunca izazvati bliskost među spojenim parovima, tko će spavati zajedno u krevetu, a tko odvojeno – pogledajte večeras u 21.15 sati na RTL-u!

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!