Ostani doma
Jasmin se javno ispričava Saneli zbog teških riječi u emisiji: 'Želim izraziti žaljenje'
RTL

EKSKLUZIVNO

Jasmin se javno ispričava Saneli zbog teških riječi u emisiji: 'Želim izraziti žaljenje'

Jasmin se nakon odgledane emisije poželio javno ispričati Saneli

Vezana vijest

Brak na prvu, Ana i Marinko
Večeras u 21.15 sati Parovi odlaze na medeni mjesec, a Anu dočekao hladan tuš: 'Već se jednom ženio i u dobrim je odnosima s bivšom ženom'

Jasmin Čaušević sve je šokirao svojom reakcijom na vjenčanju kada je poželio napustiti show 'Brak na prvu'. 

"Ja nisam za ovo. Nisam ovo nikako ovako zamišljao. Pojavila se žena koja ima 38 godina, na zalasku svog života. Čekao sam taj klik, no umjesto klika, dogodio se antiklik", rekao je mladoženja i nastavio: "Nije ovo za mene, ne želim je zavlačiti. Totalno sam imao pogrešnu percepciju o ovom. Vidim da je ona dobra osoba i da sve priželjkuje... Fulao sam, ovo mi je najveća greška u životu."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što je pogledao emisiju, Jasmin je osjetio potrebu javno se ispričati Saneli na svojim teškim riječima. 

"Želim izraziti žaljenje zbog svoje grube konstatacije da je Sanela s 38 godina 'žena na zalasku života'. Pojeli su me stres i trema i zbog toga sam dao nepromišljenu izjavu. Pod tim sam mislio da je Sanela ozbiljna žena koja zna što želi u životu i spremna se skrasiti te da je shvatila to vjenčanje mnogo ozbiljnije nego ja, zbog čega sam i reagirao kako sam reagirao, jer je nisam želio zavlačiti. Svatko tko me poznaje zna da nisam mislio ništa zlonamjerno. Ovim se putem ispričavam zbog nespretne izjave", izjavio je za RTL.hr Jasmin Čaušević. 

Jasmin se Saneli i uživo ispričao, dan nakon vjenčanja. 

"Kad sam te prvi put vidio, izgledala si super i sve, dok nisam čuo tvoje zavjete. Za mene je to bio šok, koliko si ti ozbiljnije prihvatila ovaj eksperiment. I ja sam želio upoznati nekoga, ali nisam mislio da ću naletjeti na osobu kojoj je to 'sto posto'", rekao je Jasmin. 

 

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!