Ostani doma

Ako ste propustili

Matičar Charlie ostvario je Ani želju, a zatim je i iznenadio: Jeste li čuli kako divno pjeva?

Uloga matičara u RTL-ovom sociološkom eksperimentu pripala je Nenadu Kumriću Charlieju! On pjeva, svira, vlasnik je produkcijskog studija, radijski i televizijski voditelj te organizator mnogih događanja.

Vezana vijest

Nenad Kumrić Charlie, Brak na prvu
Svestrani Charlie Upoznajte matičara showa 'Brak na prvu': Nenad Kumrić vjenčat će nove parove druge sezone!

Nenad Kumrić Charlie je gledateljima poznat iz prve sezone popularnog showa 'Brak na prvu', u kojoj je vjenčao šest parova spojenih po procjeni stručnog tima, a ista uloga pripala mu je i u novoj sezoni. Ovaj glazbenik, vlasnik produkcijskog studija, radijski i televizijski voditelj te organizator mnogih događanja odličan je u spajanju parova, a na Aninoj i Marinkovoj svadbi odlučio je i zapjevati!

Naime, Charlie je otkrio kako ga je Ana molila da ostane na njenom i Marinkovom vjenčanju, a on ju je odlučio iznenaditi pjesmom!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, Charlie je popularni varaždinski pjevač zabavne glazbe koji iza sebe ima uspješnu glazbenu karijeru, a njegove pjesme imaju i više od pola milijuna pregleda na YouTubeu. Osim toga, tradicionalni je organizator Gospodarskog sajma u Varaždinu, Dječjeg festivala, Sajma vjenčanja u Varaždinu te mnogih drugih događanja, a za sebe kaže kako on jednostavno - sve stiže.

U videu poslušajte kako Charlie pjeva - i uživajte! A nove epizode 'Braka na prvu' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka od 21.15 na RTL-u!

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!