Ostani doma
Dok jedni uživaju na putovanjima, Erni i Kristini brak ne ide u željenom smjeru: 'Smeta mi što muškarac pokraj mene nije muškarac'
RTL

Večeras u 21.15 sati

Dok jedni uživaju na putovanjima, Erni i Kristini brak ne ide u željenom smjeru: 'Smeta mi što muškarac pokraj mene nije muškarac'

U današnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi će iskreno razgovarati o onome što osjećaju, što će nekima izmamiti osmjeh na lice, a drugima suze.

Supružnici provode posljednje sate na bračnim putovanjima nakon čega ih čeka iduća stepenica u vezi – useljavanje u stan i zajednički život. No prije nego što do toga dođe, pojedini će parovi morati 'preživjeti' medeni mjesec.

Naime, Erna i Edin ne uspijevaju pronaći zajednički jezik: „Smeta mi što muškarac pokraj mene nije muškarac“ – reći će Erna Edinu, kojeg će povrijediti njezine riječi te oboje počinju sumnjati u svoj brak. Osim njih, ruže trenutačno ne cvatu ni kod Kristine i Tomislava, a manjak emocija sa suprugove strane rasplakat će osjećajnu Kristinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge strane, Andrea i Mislav uživaju u zajedničkim aktivnostima, baš kao Ana i Marinko koji se svaki dan sve više zbližavaju. Sanela i Jasmin razgovarat će o svojoj budućnosti, a Gordana i Bernard grade, za početak, jedno dobro prijateljstvo.  

Kome je brak san, a kome noćna mora? Kako će i hoće li se riješiti bračne trzavice – pogledajte večeras u 21.15 sati na RTL-u!

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!