Ostani doma

Težak razgovor

Kristina se slomila: 'Imam osjećaj da nisi iskren'; Tomislav: 'Stvaraš mi jako veliki pritisak...'

Tomislav i Kristina vodili su razgovor o svom odnosu, a pale su i suze

Kristina smatra da Tomislav nije iskren i da nije došao u 'Brak na prvu' iz istih razloga kao i ona. 

"Ni na kraju pameti mu nije bilo da bi se mogao zaljubiti. Na ništa ga ne forsiram, ali očekujem da će mi svakim danom posvetiti malo više pažnje", rekla je uplakana Kristina, koja je odlučila Tomislavu reći kako se osjeća, a pritom nije mogla suspregnuti suze. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Koliko bih ga trebala čekati? Nije mi jasno to njegovo čekanje", rekla je Kristina, a Tomislav je rekao

"Imam osjećaj da nisi iskren, da nisi ušao u ovaj eksperiment iskreno, da si ušao zbog zafrkancije i društva i da ne želiš ništa ozbiljno. Želim da mi to kažeš iskreno, a ne da se zavaravamo bezveze", rekla je Kristina Tomislavu, koji se jako iznenadio: "Je li moguće da nakon četiri dana imaš takve emocije prema meni? Stvaraš mi jako veliki pritisak. Mislim da imamo vremena da razgovaramo o tome."

Kristina kaže kako se nada da će Tomislav sada shvatiti o čemu ona govori, a problem je što joj ne pridaje dovoljno pažnje. 

"Teško mi se priviknuti na zajednički život. Imam neki ženski hormon u sebi za 'daj mi da razmislim, daj mi vremena'. Meni bi bilo jako žao da digneš ruke od svega", rekao je Cigla te zaključio kako će se ipak morati malo više posvetiti svojoj supruzi. 

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!