Ostani doma

Njen brak nije bajka

ANKETA - Dok Gordana i Ana hvale svoje muževe: 'Pogledam Sanelu i vidim na njoj da je ljubomorna'

Parovi su došli na prvu zajedničku večeru, ne znajući da ih eksperti Iva Stasiow, doktorica i magistra psihoterapije, Sanela Kovačević Nelly, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose te Boris Blažinić, prof. psihologije i psihoterapeut, promatraju. Eksperti su slušali njihove razgovore, ali gledali su i njihov govor tijela. 

Komentirali su tako način na koji je Sanela prepričavala svoje i Jasminovo vjenčanje Ani i Gordani. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dobro je. Bilo nam je malo kritično na svadbi, zamalo sam imala odbjeglog mladoženju. Malo se valjda uspaničario. Sutra smo razgovarali i tako. Probat ćemo biti prijatelji", prepričala je Sanela, a Gordana je zaključila da je Sanela tužna i boji se da će Jasmin otići.

"Ona pokušava zagladiti cijelu priču. Racionalizira. Osjećam grč na licu, niakako joj to nije svejedno. Ni sama nije sigurna da je to to", rekao je Boris, a Sanela i Iva smatraju kako se Saneli ne poklapaju riječi i govor tijela, po čemu zaključuju da joj je nelagodno govoriti o tome što se dogodilo na vjenčanju. 

To je primijetila i Gordana. Ona i Ana su nahvalile svoje muževe, a Goga smatra da je Sanela ljubomorna na njih. 

"Pogledam Sanelu i vidim na njoj da je ljubomorna. Ana nam priča kako je Marinko divan, kako je dira, kako je ljubi... Ona nije ostvarila nikakav kontakt, naravno da je ljubomorna. Ljubomorna sam i ja, kako ona ne bi bila", iskreno je rekla Goga. 

Što mislite, je li Sanela zavidna Ani i Gogi jer ona nije ostvarila tako lijep odnos s Jasminom kao one sa svojim supruzima? 

Mislite li da je Sanela zavidna Ani i Gordani na odnosima kakve imaju s muževima?

Rezultati
Da: 830 odgovora
Ne: 980 odgovora
  • Da:

    46% (830)

  • Ne:

    54% (980)

Vrati se na glasanje

 

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!