Ostani doma

Koja je vama najbolja?

ANKETA - Cigla i Bernard 'procijenili' žene iz showa: 'Na drugom mjestu mi je mala, na petom moja, na šestom baka...'

Bernard i Tomislav skratili su vrijeme na večeri komentirajući izgled žena koje sudjeluju u 'Braku na prvu'

Tomislav i Bernard maknuli se sa strane na prvoj zajedničkoj večeri i komentirali druge sudionike sociološkog eksperimenta. Tomislava je zanimalo tko je kandidat koji je želio otići s vjenčanja, a Bernard mu je otkrio kako je riječ o Jasminu

"Kaže da nije mislio da je to tako, da mu se ne sviđa ženska, da on traži neku s puno tetovaža..." objasnio je Bernard, a Tomislav je komentirao kako je Sanela njemu najzgodnija od svih žena u showu. To je preraslo u procjenjivanje kandidatkinja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Osobno, ja bih ovu u plavoj haljini", rekao je Bernard, misleći na Andreu. Tomislav je zatim poredao dame po tome koliko su mu atraktivne. 

"Meni je ona (Sanela) na prvom mjestu, na drugom mi je mala (Erna), na trećem ova kaj si rekao (Andrea), na četvrtom mjestu tvoja (Gordana), na petom moja (Kristina) i na šestom baka (Ana)", komentirao je Cigla, a zatim je dodao kako bi njegova idealna žena bila mješavina Sanele i Kristine, koja mu se najviše sviđa po pogledu na život. 

Brak na prvu

Eksperti su komentirali kako je takav stereotipni razgovor muškaraca očekivan te da  to rade i žene, no ne tako brzo, te su primijetili kako ga je pokrenuo - Tomislav. Bernard je kasnije, kada je shvatio da je njegov i Ciglin razgovor snimljen, rekao svoj "top 3" žena, koji izgleda ovako: Andrea, Erna, Sanela.

Koja je žena u 'Braku na prvu' vama najbolja? Recite nam u anketi, a na Facebooku RTL-a otkrijte nam zašto. 

Koja sudionica 'Braka na prvu' se vama najviše sviđa?

Rezultati
  • Ana   6% (202)
  • Erna   2% (84)
  • Kristina   4% (131)
  • Sanela   21% (726)
  • Gordana   1% (51)
  • Andrea   65% (2246)
Vrati se na glasanje

 

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!