Ostani doma
Vjenčanjima nije kraj: Eksperti će danas spojiti još jedan par – Ivonu i Kristijana!
RTL

Večeras u 21.15 sati

Vjenčanjima nije kraj: Eksperti će danas spojiti još jedan par – Ivonu i Kristijana!

Uzbudljivi show 'Brak na prvu' u novom tjednu donosi nove avanture, nove zaplete, ali i nove kandidate. Naime, večeras će priliku za upoznavanjem svoje srodne duše dobiti dvoje najmlađih sudionika eksperimenta.

Eksperti Iva Stasiow, Sanela Kovačević i Boris Blažinić pripremili su iznenađenje za gledatelje i ostale kandidate te su odlučili još jednom paru omogućiti sudjelovanje u veliko sociološkom eksperimentu. Tako će se večeras na vlastitom vjenčanju upoznati Ivona Pendić i Kristijan Milanović!

Ivona je 25-godišnja ekonomistica iz Novske, a za sebe kaže da je vesela, vrckasta te da je ludost njezino drugo ime. Obožava putovanja i fotografiranje te traži partnera koji je avanturističkog duha, baš kao i ona.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Udati se za nepoznatu osobu je luda avantura, ali to sam definitivno ja. Spremna sam biti udana žena u nadi da ću dobiti ono što tražim“, otkriva Ivona koja pred „oltarom“ priželjkuje opuštenu i duhovitu osobu, a ondje će je dočekati 25-godišnji Kristijan iz Tučepa.

Kristijan je po zanimanju kiropraktičar, kondicijski trener te nutricionist. Za sebe kaže da je pomalo neobičan zbog svog originalnog imidža. Obožava sport i putovanja, a smatra se jednostavnom, iskrenom i emotivnom osobom te takve osobine traži i u svojoj partnerici.

„Ne bojim se što ću se oženiti za osobu koju ne poznajem, to će biti jedno novo iskustvo, a možda baš tako upoznam savršenu osobu za sebe“, iskreno će Kristijan. 

I dok se novi mladenci pripremaju za svoj poseban dan, ostali parovi nastavljaju sa svojim zajedničkim životom, koji nekima i ne ide tako glatko kako su zamislili. Sanela je Jasmina izbacila iz zajedničkog stana te je noć proveo sam na ulici, Kristina je sve više razočarana u Tomislava, a čak će i Mislav zamalo rasplakati Andreu

Pred kakvim će se izazovima naći novi par te hoće li već poznati bračni partneri riješiti nesuglasice – pogledajte večeras u 21.15 sati na RTL-u!

  • Brak na prvu

    show - Danska/ Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!