Ostani doma
Novi mladenci otišli na medeni mjesec, a Ivona kaže: 'Kao i za vjenčanje, nemam velika očekivanja'
RTL

VEČERAS U 21.15 SATI

Novi mladenci otišli na medeni mjesec, a Ivona kaže: 'Kao i za vjenčanje, nemam velika očekivanja'

Dok se poznati parovi u 'Braku na prvu' bave svakodnevnim stvarima, mladenci se pripremaju za medeni mjesec…

Andrea je prala rublje, Mislav posuđe, Tomislav i Kristina uživali su u zabavnom parku, Ana i Marinko vježbali, a Ivona i Kristijan otišli na prvo bračno putovanje. „Kao i za vjenčanje, nemam velika očekivanja za medeni mjesec. Želim se iznenaditi, idemo polako“, rekla je Ivona.

Kristina i Cigla pripremali su se za današnje izazove. „Dat ću sve od sebe da te pobijedim u svim aktivnostima“, rekao je Tomislav svojoj supruzi, a ona dodala: „Za njega treba puno strpljenja, volje, ljubavi i puno živaca. Iskreno ne znam postoji li takva žena. Ja znam da to ne mogu. Nikoga ne mislim čekati i moliti za zrno ljubavi ili za jedan dodir, radije ću biti sama, a ne da sam s nekim da se patim i mučim.“ Tomislav smatra kako je Kristina razočarana te sada misli kako nijedan muškarac iz showa nije dobar ni iskren, a ona kako Cigla mrzi sve žene zato što se jednom opekao u ljubavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hoće li se Ivona i Kristijan dublje povezati i kako će se slagati te što će dovesti Ciglu do točke pucanja - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!