Ostani doma

Niski udarci

Sanela oplela po Mislavu: 'Tko si ti da mene prozivaš? Ako imaš problem s alkoholom, idi se liječi'

Sanela je posebno udarila po Mislavu i Erni te Jasminu

Sanela se na posljednjoj ceremoniji odlučila obračunati sa svima koji su rekli nešto ružno o njoj i njenoj vezi s Edinom u showu, a posebno je napala Mislava, prozvavši ga alkoholičarem.

"Koji si ti k**** da ćeš mene prozivati i pitati zašto sam napisala da ostajem? Ako si popio, očito imaš problem s alkoholom i odi se liječiti", govorila je bijesna Sanela. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Andrea je komentirala da joj je takvo ponašanje razina srednje škole te da bi trebala biti sretna što je pronašla ljubav, a ne napadati druge ljude.

"Istina boli, a ja zato volim svog muža jer nema dlake na jeziku", rekla je Andrea, a Goga je bila oštrija: "Smatram da su se spasili i Edin i Sanela - on je našao ženu, a ona krov nad glavom." 

Ana je pokušavala smiriti situaciju govoreći Saneli da bude sretna što je pronašla ljubav i da ne shvaća Mislava tako tragično dok je Sanela pričala da on ima problem s alkoholom. Andrea joj je pokušala objasniti kako joj on nije pričao iza leđa i dodala: "Željela ga je uvrijediti na jedan bezobrazan način, nazivajući ga alkoholičarem, što nema veze s tim što je Mislav u životu. Tad je popio gemišt, a i da nije, isto bi joj rekao."

Ivona, koja je čitavo vrijeme branila Sanelu, priznala je kako ju je Sanela iznenadila tim riječima te da ona ne bi nikad to rekla javno o nekome. 

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!