Ostani doma

Tko je zapravo krivac?

Sanela ispričala ekspertima što je čula o sebi, Goga se šokirala: 'Ne znam je li shvatila da je zapravo ona meni zabila nož u leđa'

Nakon što je sa ženskim dijelom ekipe podijelila svoje frustracije vezane uz komentare o sebi i vezi s Edinom, par je sjeo pred eksperte

Vezana vijest

Gordana Josipović
BURNA NOĆ Goga oštro o Saneli: 'Zašto je zabrinjavaju drugi ako je sretno zaljubljena? Ali problem je što nije sretno zaljubljena, pokazala je to'

Na posljednjoj ceremoniji Sanela se obračunala s kandidatima sociološkog eksperimenta koji su ružno govorili o njoj i njenom odnosu s Edinom. Posebno je na zub uzela Mislava, koji ju je prozivao na posljednjoj zajedničkoj večeri parova te je nazvao preljubnicom, te Ernu i Jasmina, koji su bili Edinovi i njeni supružnici u showu. Nakon što je sa ženskim dijelom ekipe podijelila svoje frustracije vezane uz komentare navedenih, pritom koristeći vrlo neugodne riječi, Sanela je s Edinom sjela pred eksperte. Edin je rekao da je sve između njega i Sanele savršeno, no čini se kako mu eksperti nisu povjerovali. 

"Baš savršeno? Interesantno", komentirao je Boris, pitavši Sanelu je li zaista sve bilo tako savršeno kako Edin kaže. Sanela je zatim rekla što ju je povrijedilo, navevši ponovno Jasminov ružan komentar o tome kako je Edin mogao zamijeniti mlađu ženu starijom. To je pogodilo Gogu, od koje je Sanela zapravo to i saznala. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Isuse, ja sam šokirana. Srce mi je slomila. Ne možeš. Ja ti kuham, ja te zovem... Ne možeš. Ne znam je li shvatila gore za onim stolom da je zapravo ona meni zabila nož u leđa", komentirala je Goga. 

Sanela je rekla da ju je taj komentar povrijedio, iako ga shvaća kao kompliment. Objasnila je da joj smetaju ružni komentari i napadi na nju te da ne vidi zašto itko dovodi u pitanje njen odnos s Edinom. 

Hoće li Edin napokon otkriti sve što mu leži na duši te kako će Mislav reagirati na Saneline optužbe - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu', u ponedjeljak, 29. studenoga u 21.15 sati na RTL-u! 

  • Brak na prvu - nova sezona

    show - Danska/ Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - četvrtak u 21.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!